PSP Version (Yardim).

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Shaban Interactive
    Dj_DooM3
    Dj_DooM3's avatar
    Erkek

Arkadaslar, Yurtdisindan aldigim bir PSP Slim & Light 2004 var "Date conde: 8C" Hacklenebilir diyilmis :S date code 8C olanlara pandora pili takinca hemen yaniyo ve birdaha da geri getiremiyosun, yeni ana kart gerekliymis. Arkadasim salak gibi uzerinde Frimware version 6.00 i yuklemis, Chicken de uygulayamiyorum :S alternatif yol bilen var mi aranizda ???

Shaban Interactive Pro.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gokcan
    gokcan's avatar
    Erkek

bildiğim tekşey bekliyeceksin hocam

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Knightkib
    Knightkib's avatar
    Erkek

Dj_DooM3 bunu yazdı:
    -----------------------------

Arkadaslar, Yurtdisindan aldigim bir PSP Slim & Light 2004 var "Date conde: 8C" Hacklenebilir diyilmis :S date code 8C olanlara pandora pili takinca hemen yaniyo ve birdaha da geri getiremiyosun, yeni ana kart gerekliymis. Arkadasim salak gibi uzerinde Frimware version 6.00 i yuklemis, Chicken de uygulayamiyorum :S alternatif yol bilen var mi aranizda ???

-----------------------------

Blah.. Sen dedin son sürüm yükleyelim diye ! Yükledik kendini de yaktın benide :D Uzun zaman sonra gördüm mesajı..

Bu arada yazmışken birde ben soraym..

PsP 2004 8c Slim 5.51v kırabildilermi ? bilgisi olan varsa çok makbule gecer.

I am a Gamer. Not because I dont have a life, but because I choose to have Many.
Toplam Hit: 878 Toplam Mesaj: 3