Psp Yardım
-
arkadaşlar merhaba psp aldım ama kullanamıyorum daha önce hiç merakım olmadı cok karışık internetten oyun indirdim fakat çalıştıramadım 3.80 versiyon yuklu sanırım versiyonmu düşürtmem lazım yardımlarınızı bekliyorum internetten biraz araştırdım ama bi türlü çözemedim şimdiden sağolun
-
versiyon düşürmen gerek..
psp'ci birine götürt o yapar..
oyunlarıda hafıza kartına atıyorlar ordan oynuyorsun, ona da gerekli ayarlamaları yapar bu da sana 50 ytlye falan Mal olur gibime geliyor.. -
öncelikle fat mi slim mi ? Sonra settings'ten system infoya girip versiyona bakıp söylermisin ona göre basitse kırılma yönetini anlatim yok pandora felan yapılıcaksa git 5-10 ytl kırdır
-
http://i.cnn.net/cnn/interactive/tech/0503/gallery.sony.psp/00.psp.jpg
hocam model bunun aynısı versiyon:3.80
-
arkadaşım pspni kırmak için birlaç yöntem var ama senin versiyonun kırmak içni yanlış hatırlamıyorsam gta umdsi lazım ilk versiyonu bu umdnin ama toplatıldı bulman çoook zor bu yüzden götür psp satan bir yere abi kırıver şunu de 2 saatte misgibi kırılsın.
-
reklam gibi olmasın ama priesTBT nin psp üzerine sitesi var
orda ayrıntılı bilgiyi, nasıl yapıldıgını vs gibi konularda rehberleri bulabilirsin
playpsp.net
-
la bu adamlar bilmiyo.pm at yardımcı olayım boşuna para verme bence neyse kv izliyorum
Toplam Hit: 1083 Toplam Mesaj: 7