Psp Ye Oyun Yukleme
-
arkadaslar elimde bitane psp var ve internette aradım ama adam gibi bi dokuman bulamadım belki bana yardımcı olabilecek arkadaslar vardır diye dusundum. cihazın 8 gb hafıza kartı var ve oyun yuklemek istiyorum bu işi nasıl gerceklestirebilirim bunu anlatabilecek bi arkadas varsa yardımcı olabilirmi
-
psp oyunu olan .iso dosyasını dire psp içindeki ISO dosyasına atıyorsun, oynuyorsun. Eğer ole bi dosya yoksa karta format at psp den, o oluşur oluşmazsa kendin yaz ISO diye...
-
dostum işin içinde işler var psp de :D bende de var yıllardır :D evvela makinan kırık mı yani orjinal firmware değilde custom firmware olması gerekiyo netten indirdiğin oyunları atıp oynayabilmen için eğer ki orjinal firmwareyse önce onu custom firmwere hacklemen gerekiyo :D
ben cf olarak görüyom ve yukardaki arkadaşın bahsettiği adımları teker teker yap eğer cf li makinaysa mutlaka açacaktır...
-
eğer bilmiyorsan cf atmayı hiç uğraşma bence anakartı yakarsan bela olur başına, bilen birine yaptırt, izmirde 20tl ye son sürüme kadar atıolar...
@ ---ALPER---
ben psp nin kırık olduğunu varsaydım :D
-
ben o iso dosyasını kendim olusturdum attım içine oyunu ama acılmadı demekki krık değilmiş
-
buraya bak süper anlatılmış ben buradan kırmıştım zamanında askerde bile psp oynadık sayesinde :P
-
ayhun bunu yazdı:
-----------------------------
ben o iso dosyasını kendim olusturdum attım içine oyunu ama acılmadı demekki krık değilmiş
-----------------------------Cihazına crack yapıldıysa hafıza kartını tak ve Psp üzerinden formatla. Hafıza kartına gerekli dosyalar eklenmiş olacak.
Bu arada 2000 ve 3000 serileri var, eğer cihaz 3000 serisi ise ve bu işe hakim değilsen hafıza kartını formatlama!