folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Psu Dan Çıkan Ses? (Patates Finale Çok Yaklaştı)

Psu Dan Çıkan Ses? (Patates Finale Çok Yaklaştı)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkdaşlar bildiğiniz gibi işlemci ekran kartı ve ram takviyelerinde bulunmuştum.

Öncelikle işlemci nin 3 4 tabe köşededeki pinleri eğik geldi ilk baş oturmadı. aradım göndereni biz dikkat ettik gönderirken dene düzeltmeyi düzeltemezsen yada sıkıntı olursa iade edebilirsin dedi. bu şekilde konuşunda falçata ile yaklaşık 2 3 saat süren operasyonla olayı hallettim.

sonra taktım ve ilk baş şöyle bir uyarı aldım.

bu sanırım çok matah birşey değilmiş halletim geçtim.

fakat sonra  psu dan değişik sesler gelmeye başladı benim pek duymadığım sesler . bazen duruyor ama mouse filan haraket edince daha çok çıkıyor. 

neden öyle oluyor nomralmi değilmi?

birde şimdi adam bu işlemci için stres testimi ne yap memnun olmazsan alırım dedi. bunu nasıl yaparım aygıtlar tam sağlammı değilmi diye?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

https://www.youtube.com/watch?v=4ogRAgE8CPg

şu şekilde sesler var. birde mouse hareket edince mousle filan senkron sesler çıkıyor

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ayhun
    ayhun's avatar
    Erkek

Hacim islemcinin ihtiyac duydugu enerjiyi psu veremezse nuvelerinden o tarz enteresan sesler gelebilir cunku sen arabanin motorunu guclendirmissin ama az yaksin diye benzin pompasini degistirmemissin motorda guc uretmek icin yakit almaya calisiyor pompa yetersiz kaliyor ve vyakliyor yetosemiom haciiiiii diye yuksek wattli bi psu ya gecsen hayirlisi olur. Bide biosunun son versiyonunu yuklemeni oneririm. Gerci aldigin hata eski islemcini frekans degerlerinin degismesinden kaynakli onemli bi sorun yok biosu loadla gecer.

delimiyim ben?
Toplam Hit: 913 Toplam Mesaj: 3
patato helal