folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Psunun Fanı Durdu, Bir Sorun Çıkar Mı?

Psunun Fanı Durdu, Bir Sorun Çıkar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Bayadır zarrrrr diye ötürordu meret, demekki can çekişiyormuş. Bu gün tamamen durdu, aslında çok iyi oldu, bütün ses kalktı ortadan fakat psu ya bir zararı olur mu? Olursa en fazla ne olur (herhalde yanar).

Sevmem yazmayı, okumayı sevdiğim kadar.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    celoron
    celoron's avatar
    Erkek
    büyük ihtimalle çok ısınır ama yanacağını zannetmem. büyük ihtimalle kapanır kendiliğinden.

Microsoft isn't evil, they just make really crappy operating systems. Linus Torvalds
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BilimAdami
    BilimAdami's avatar
    Erkek

sen 465 derece güneşin altında fırının içine gir bak bakalım nasıl oluyomuş.

yada kutuplarda çıplak dolaşmayı dene sonuçta ikiside aynı şey ve ikisininde sonucu acılı bi ölüm tek psu değil işlemci anakart ne varsa onunla birlikte gfider büyük ihtimalle. bi psunun içini aç bilgisayar parçaları satan bi yere götür yeni bi fan taksın 6-7 lira. 

ben seni ölesiye sevmiştim, sen beni öldürüpte terkettin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Durden
    Durden's avatar
    Erkek
    Hocam, fanının bir yararı olmasa adamlar onu koymaz. PSU bilgisayarın bütün donanımlarını ilgilendirdiğinden dolayı en kötüsü donanımlarında sorunlarla karşılaşırsın. Isınmadan dolayı kaynaklanan kapanma sorunları olabilir. Sen yine o fanla bi ilgilen.

Zed's dead, baby. Zed's dead.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Anladım, o zaman daha fazla çalıştırmayayım :\ Düzen: Şimdi çalışıyo ama sanki düşük devirde.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gecement
    Gecement's avatar
    Erkek
    Benimkide arada takılı kalıyor gibi durup kalıyor öylece tıklak iki tane çalışır gene ((:

Solak Cerrah
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ShockMan
    ShockMan's avatar
    Erkek
    Psu Fanının Durması Tehlikelidir. Regüle Devresi Isıdan Dolayı Kısa devre ederse, Anakart Dahil Harddisklere Kadar Yüksek Akım Kaçırabilir, ki Rastladığım durumlardır bunlar, Fan olmadan Psu Çalıştırmayınız.

Net ortamı, tek tük de olsa iyi dostluklar sağlamışsa bile, vefasızlığı ile ünlüdür..!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SpoofU
    SpoofU's avatar
    Erkek
    Salak gibi yanan eski psu yu bilgisayarcıda bıraktım, bilseydim alırdım onun fanını :\. Şu an çalışıyor ama sanki eskisi gibi devirli değil.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    alibaba
    alibaba's avatar
    Erkek
    psu sıcaklığı ne kadardan sonra bilgisayar için tehlikeli olur benim son 3 gündür 60 civarlarında normalmi mesela.

Rakı, şarap içiyorsam sana ne, Yoksa sana bir zararı içerim. İkimiz de gelsek kıldan köprüye, Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 9