Psunun Fanı Durdu, Bir Sorun Çıkar Mı?
-
Bayadır zarrrrr diye ötürordu meret, demekki can çekişiyormuş. Bu gün tamamen durdu, aslında çok iyi oldu, bütün ses kalktı ortadan fakat psu ya bir zararı olur mu? Olursa en fazla ne olur (herhalde yanar).
-
büyük ihtimalle çok ısınır ama yanacağını zannetmem. büyük ihtimalle kapanır kendiliğinden.
-
sen 465 derece güneşin altında fırının içine gir bak bakalım nasıl oluyomuş.
yada kutuplarda çıplak dolaşmayı dene sonuçta ikiside aynı şey ve ikisininde sonucu acılı bi ölüm tek psu değil işlemci anakart ne varsa onunla birlikte gfider büyük ihtimalle. bi psunun içini aç bilgisayar parçaları satan bi yere götür yeni bi fan taksın 6-7 lira.
-
Hocam, fanının bir yararı olmasa adamlar onu koymaz. PSU bilgisayarın bütün donanımlarını ilgilendirdiğinden dolayı en kötüsü donanımlarında sorunlarla karşılaşırsın. Isınmadan dolayı kaynaklanan kapanma sorunları olabilir. Sen yine o fanla bi ilgilen.
-
Anladım, o zaman daha fazla çalıştırmayayım :\ Düzen: Şimdi çalışıyo ama sanki düşük devirde.
-
Benimkide arada takılı kalıyor gibi durup kalıyor öylece tıklak iki tane çalışır gene ((:
-
Psu Fanının Durması Tehlikelidir. Regüle Devresi Isıdan Dolayı Kısa devre ederse, Anakart Dahil Harddisklere Kadar Yüksek Akım Kaçırabilir, ki Rastladığım durumlardır bunlar, Fan olmadan Psu Çalıştırmayınız.
-
Salak gibi yanan eski psu yu bilgisayarcıda bıraktım, bilseydim alırdım onun fanını :\. Şu an çalışıyor ama sanki eskisi gibi devirli değil.
-
psu sıcaklığı ne kadardan sonra bilgisayar için tehlikeli olur benim son 3 gündür 60 civarlarında normalmi mesela.
Toplam Hit: 944 Toplam Mesaj: 9