folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder PTT De Çalışan ,Tanıdığı Olan ?

PTT De Çalışan ,Tanıdığı Olan ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivirus
    antivirus's avatar
    Erkek

s.a hocalar .

dediğim gibi  pttde çalışan veya tanıdığı olan var mi acaba ?

vezneden para çekme olayı olacak .

olayı şöyle anlatim okuyan bilende belki bana akıl verir.

şimdi ablam erasmusla almanyaya gitti bana vekalet verdi ama sadece banka işlemleri için vekalet verdi .

şimdi ablamın babadan olan emekli maaşını alacak öğrenci olduğu için fakat ilk maaş ptt ye yatırılıyormuş.

ben bu ikinci maaş için onu banka  olarak değiştirdim fakat ilk maaş şu an çekemiyorum bekliyor.

sebepde vekalet  de ptt ile ilgilili işlem yapabilir yazmadığı içinmiş çünkü vekaleti her yapacağın iş için ayrı yazdırıyorsun.

işte araba satışı içnse öyle yazılıyor falan ablam burda olmadığı için tabi bi daha çıkmaz vekalet ve ayrıca  70 tl ödemesi var.

neyse ben gittim tabi ptt ye şöyle söylüyorlar hani normalde verilmez o para  vekalet ptt adına olmadığı için fakat 

veznede çalışan kişinin insiyatifinde de olan bişeymiş  isterse verebilirmişte hangi ptt ye gittiysem öyle dedi .

o yüzden bi tanıdık ptt çalışanı aranıyor sadece bir kereye mahsus  yapılacak bi işlem.

varmi acaba yardım edebilecek birisi :)

veya akıl verecek birisi şimdiden teşekkürler :)

bu arada istanbuldayım.

Nev-i Şahsına Münhasır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    csr288
    csr288's avatar
    Erkek

hocam yarın babama sorayım ptt emeklisi 10 yıl oldu ama unutmamıstır umarım pm atarım sana şimdi uyudu :)

edit : hocam biraz sıkıntılı iş istanbulda olsam hallederdik fakat osmaniyedeyim. genede belki dilekçe fax atsa belki olur ilk aklıma gelen bu

csr288 tarafından 14/Eki/14 21:32 tarihinde düzenlenmiştir

Bu site bağımlılık yapıyor şimdi fark ettim tarih 1 haziran 2011 saat 00:02
Toplam Hit: 888 Toplam Mesaj: 2