Ptt Kargo İle İlgili Ufak Bir Soru
-
Evet beyler sonunda bir arkadas ile dh tan bir pc de anlastik. Lakin eleman bandirmada. Şimdi sunu sorcam.
Bu arkadas kasayi ordan kargolasa ne kadar tutar ? Sadeece kasa
-
ptt kargoyu bilemem tavsiye de etmiyorum ancak mng kargo 17 lira almıştı geçen gün kasa kargoladım tabi net fiyat böyle mi emin değilim.
Konuya yazma sebebim; Kasayı kargolarken içine gazete tepsin ağzına kadar cpu soğutucu taşıma esnasında yuvadan fırlayabiliyor ağır olduğu için diğer elemanlara zarar verebiliyor uyarı olarak söyleyeyim.
-
yamulmuyorsam kiloya bakıyodu yasin ptt sitesine bi bakaydın bilgi bulurdun
-
ptt idel ama yavşaklığı çok
kargo gönderildi gönderen adres teslim göndermiş netten takip ettim kargo şubeye gelince damladım şubeye
oda ne vermezler kargoyu niye dedim adres teslimi demezlermi iyi hadi öyle olsun
neyse bekliyorum kargo gelmez dedikelri dağıtım gününde damladım gene şubeye ne oldu kargo niye adrese teslim etmediniz
sizi bulamadık ulaşamadık dedim Allah belanızı versin adiler
kargoyu gönderen kargo parasınıda ödemiş ayrıyetten bide benden aldılar tam kitlemasyon yani
ptt ile iş yaparken dikkatli olmanızı tavsiye ederim
-
pesimistzombie bunu yazdı
ptt kargoyu bilemem tavsiye de etmiyorum ancak mng kargo 17 lira almıştı geçen gün kasa kargoladım tabi net fiyat böyle mi emin değilim.
Konuya yazma sebebim; Kasayı kargolarken içine gazete tepsin ağzına kadar cpu soğutucu taşıma esnasında yuvadan fırlayabiliyor ağır olduğu için diğer elemanlara zarar verebiliyor uyarı olarak söyleyeyim.
Aklimda hocam cokk sagol..
@dasponge ibis bana cay ismarla once cok konusma sen -_-
Ayrica 20 tl tutmuyor cok sagolun hersey icib
-
Ptt dışında hiç bir kargoyu sevmiyorum.
Bir kağıt parçasına 10 lira aldı sürat kargo.
Oysa ptt 5.5 tl ye götürüyor.
Senin içte kiloya bakar.
-
Ptt gidebildigin kadar öteden geç. Adamlar pasaport u 10 günde getirdiler. Bir de papaz olduk.
-
Ptt kiloya bakiyo hocam, bi koli yollamistim zamaninda ama hatirlamiyrm kac kiloydu ne tutmustu. Zannetmiyorum ama pahali olsun.