PTT Kart‘I Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Zaten geç geldi 2 ay sürdü , 3 kere sıra bana gelmedi şifresini almak için bugun sabah uyumadım gittim ptt açılmadan gittim gene sıra vardı neyse alabildim şifremi.

Sorun şu ben bu ptt kartı para alma çekme yatırma işlemleri için internetten ve atm den kullanabilmek için aldım ama internetten giriş için ayrıca başvurumu yapmak gerekiyor kart ve şifresi yeterli deilmi bu işlem için varmıdır bilen ? 

ayrıca şunu da sorayım bi şekilde interneti hallettik diyelim , ptt kart a para yolladı birisi ben bunu internetten banka hesabım havale edebiliyormuyum?.

şimdiden teşşekkürler. ( PTT de özelleşsin de kendine gelsin artık )

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gzx
    Gzx's avatar
    Erkek

devlet işi bedaya uğraştırıyorlar ama değer en basitinden garanti 4 tl havale parası alırken ptt 100tl ye kadar 0,50 kuruş alıyor (100tl olduğundan emin değilim)

internet için ayrıca başvurman gerek yeni kartlardada havale yapabilirsin diye biliyorum şansen yapmışlığım yok :)

"açık mı var la" yazdı diye ban yiyen adam !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

hocam benim internetten gelen parayı kontol etmem gerek , adam yatırdımı yatırmadımı saniyelik iş yapmam gerek , sinir oldum bugun kağıtları aldım başvurmadım online a artık haftaya

Toplam Hit: 1196 Toplam Mesaj: 3