folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Ptt Tebligat Sorunu

Ptt Tebligat Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

Beyler az önce yemek için işyerinden çıktım ptt'den kapıya kağıt asmışlar , sizi bulamadık vs diye.

Fakat , bıraktıkları kağıt kargocularınki gibi değil , üstünde ne evrak no var , nede başka birşey.

Kağıtta birşeyler yazıyor ama geri zekalı adam çince yazmış sanırım çözemedim ben.

Şimdi napıcam ben ? Kağıtta başka bir yere bıraktık gibi bişey okudum ama tam emin değilim.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    ptt dağıtım noktasına gidip o muhite kargo bırakan elemanı öğrenebilirsin not bırakmış ama okuyamıyorum falan dersin hani evrak no yahut kargo numarası yok diyorsun zaten adına sorgulama yapmıyorlar pek öyle bi sistem var mı onu bilmiyorum
    bu arada iş yerinde sizden başka kimse yok mu ?
    yahut yakınınızda bir esnaf vs hani onun vasıtasıyla arardı en azından çok salaş iş yapıyorlar tabi mecbur değiller buna da ama ne bileyim not yazmaktan daha temiz olurdu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Smirnoff
    Smirnoff's avatar
    Erkek

MaTRiXe bunu yazdı:
    -----------------------------
    ptt dağıtım noktasına gidip o muhite kargo bırakan elemanı öğrenebilirsin not bırakmış ama okuyamıyorum falan dersin hani evrak no yahut kargo numarası yok diyorsun zaten adına sorgulama yapmıyorlar pek öyle bi sistem var mı onu bilmiyorum
    bu arada iş yerinde sizden başka kimse yok mu ?
    yahut yakınınızda bir esnaf vs hani onun vasıtasıyla arardı en azından çok salaş iş yapıyorlar tabi mecbur değiller buna da ama ne bileyim not yazmaktan daha temiz olurdu

-----------------------------

Nasıl bi çalışma sistemleri var anlamıyorum , şubeye gittim kağıttaki yazıyı okuttum ,

geri zekalı adam muhtara bıraktım yazmş kağıda , anaokuluna giden veletler daha düzgün yazar.

Toplam Hit: 844 Toplam Mesaj: 3