Ptt Yurtdışı Kargo Zimmet Edildi?
-
ben kocaeli'deyim bu kargo neden ankara'ya gitmiş ve bu zimmet edildi ne demek napıyo bu ptt bilen var mı :)

-
hcam devamlı yurtdışı kargo bekleyen birisiyim :)
Şu anda bir sıkıntı yok.. yarın çıkar kokusu ...
7İstersen Track Numarasını ver bir bakalım :)
:))
RP319398993SG Örnek şu andaki beklediğim yolda olan kargolarım şu şekilde: 2015-07-23 11:48 İSTANBUL(AVR), İST.ULUSLARARASI PİM/İST.ULUSLARARASI PİM, BAŞAKŞEHİR, PTT İşyerine Girdi, Yurtdışı Kabul Geliş Kaydı Yapıldı
Turkey, Gonderi gumruge sevk edildi (Gelen), Send item to customs (Inb)
Turkey, Gonderi (Varis)alip verme merkezinde alindi, Receive item at office of exchange (Inb)
Singapore (Yurt Disi), Gonderi yurt disina sevk edildi (Giden), The item was forwarded to the destination country (Otb)
Guangzhou, Shenzhen merkezlerinden işleme geldi
Shenzhen, tedavi merkezi yaptı ve Guangzhou için gönderilen
Shenzhen, Shenzhen posta kurye lojistik şirketi uluslararası iş daldan işleme merkezi ulaştı
Shenzhen posta kurye lojistik şirketin uluslararası işletme şube, tedavi merkezi yaptı ve Shenzhen için gönderilen
Shenzhen posta kurye lojistik şirketin uluslararası işletme şube, alma ve gönderme
myblackworldweb tarafından 24/Tem/15 23:21 tarihinde düzenlenmiştir -
Tnrsk bunu yazdı
ben kocaeli'deyim bu kargo neden ankara'ya gitmiş ve bu zimmet edildi ne demek napıyo bu ptt bilen var mı :)

ankaraya neden gitmiş şöyle bir yorum
eğer düşük ücretli bir kargoysa, satıcı sisteme mutlaka bir tracking code girmek zorunda
dolayısıyla gönderilmiş olanlardan birini girebiliyor benim başıma çok defa geldi mesela
ürün bu Free shipping EU plug USB Adapter 5V usb Wall Charger (3 usd ) tracking code bu
RI993429531CNsorguladığın zaman bingölde teslim edilmiş.satıcya mesaj dispute falan deyince hemen yenisini gönderiyorum falan fistan fıstık
şere*siz başka ürünün trac codunu girmiş işte.işin bir ibneliğide son aylarda china dan gelmeyen bir sürü ürün oldu.bir sıkıntı var oralarda belli yani
-
ürün bu hocam küçük bişey muhtemelen dediğin gibi olabilir beklicem artık gelmezse ne yapayım peki
-
h9cam bazı durumlarda da ürün bir kaç pim gezer. Mesela bir defasında ürünüm istanbuldan adamapim e sevk edildiği halde önce ankaraya- oradan antalya pim e oradan adana pim e gelmişti..
-
benimde aliexpress ten aldığum ürün bahçelievler ptt ye düşmesi gerekirken arnavutköye düştü gözüküyordu. ertesi gün baktığımda bahçelievler yazdığını gördüm. :) 1 gün sonra elime ulaştı.
-
şu an ankara pim de ve torba kapandı yazıyo normalmi bu bekliyeyim mi
-
Tnrsk bunu yazdı
şu an ankara pim de ve torba kapandı yazıyo normalmi bu bekliyeyim mi
istersen bir kaç gün bekle. takip değişmez ise arar öğrenirsin.