folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Puan Kullanılan Alışveriş Siteleri (Bonus,World,Paraf Vb) Sürekli Güncel

Puan Kullanılan Alışveriş Siteleri (Bonus,World,Paraf Vb) Sürekli Güncel

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    insidae
    insidae's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar çoğu arkadaşın işine yarayacağını düşündüm puan kullanılan alışveriş siteleri 2.mesaj yer almaktadır. (konuyu dh ta görmüştüm ordan derlemedir)

Herkes listede yer almayanları veya listedeki sitelerde aktif olmayanları deneyip,iletebilirse güncel ve sağlıklı liste oluşturalım.

Liste sürekli mesajlar doğrultusunda güncellencektir.

Bir güldün yar sen, hep elime batan.Seni dalından kopardım, kandoldu avuçlarım..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek

FinansBank Kredı kartıyla urun almak ısteyen olacak olursa (Kampanya olupta yararlanmak ısteyen) yardımcı olurum...

EDİT : Eski konumdan Takip :

http://www.tahribat.com/Forum-Kredi-Karti-Gerektiren-Islemlerinizi-Komisyonsuz-Yapiyorum-Paypal-Odemeleri-Dahil-185223/

İmza YOK !!!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

O değilde siz nasıl puan topluyorsunuz abi ? Her yerde kartı kullanıyorum 1.40 kuruş birikmiş.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı. :(
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    Mustafa bunu yazdı

O değilde siz nasıl puan topluyorsunuz abi ? Her yerde kartı kullanıyorum 1.40 kuruş birikmiş.

Bugune kadar finansbanktan 250 TL , Garanti Bonustan 350 TL bonus yemişliğim var :D

Benımkı deve de kulak , dayım şirkette 40.000 TL limitli kartını kullanıyordu , her ayda 40.000 i deviriyordu 5 - 6 ayda bir 350 - 400 TL birikiyordu :D

İmza YOK !!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TR-SCOPJE
    TR-SCOPJE's avatar
    Erkek
    JiggSaw bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

Bugune kadar finansbanktan 250 TL , Garanti Bonustan 350 TL bonus yemişliğim var :D

Benımkı deve de kulak , dayım şirkette 40.000 TL limitli kartını kullanıyordu , her ayda 40.000 i deviriyordu 5 - 6 ayda bir 350 - 400 TL birikiyordu :D

O nasıl bir dayıymış ayda 40.000Tl deviriyor kredi kartı ile :D Maşallah Maşallah.. Bu arada ben de o kadar kullanırım kredi kartı ama 1.63TL birikmiş anca.. Bizim de öyle bir dayımız yok ki :)

Yargılamak için bilmek, bilmek için anlamak, anlamak için dinlemek gerekir...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JiggSaw
    JiggSaw's avatar
    Erkek
    TR-SCOPJE bunu yazdı
    JiggSaw bunu yazdı
    Mustafa bunu yazdı

O nasıl bir dayıymış ayda 40.000Tl deviriyor kredi kartı ile :D Maşallah Maşallah.. Bu arada ben de o kadar kullanırım kredi kartı ama 1.63TL birikmiş anca.. Bizim de öyle bir dayımız yok ki :)

Hocam adam ticaret yapıyor ...

Büyük bir yemek fabrıkası sahıbı , butun alımlarını kredı kartıyla yapıyor , nakıt sıkıntısı yok anlayacagınız :)

Sen 40.000 TL harcayıp ayda 5 - 6 ayda 300 - 400 TL bırıktıremıyorsan başka sartlar olabılır , bizimkilerın kartı Busıness , vs falan özel kartlar atrı Bonusun falan Plus+ , Premıum vs ozellıklı kartları en yukseklerı yanı ...

Ayda 40.000 demek 5 ayda 200.000 demek , sen bır bankaya gıtsen şubesıyle bıle konussan :) ayda 40.000 , 6 ayda 200.000 TL kredı kartını kullanıcam desen verır zaten 300 - 500 TL :)

Sanırım bankaların işverenlere olan kıyaklarından haberın yok ...

Bir tanıdıgım abımız yanında 210 işçi çalıştırıyor , Akbank ile çalısıyor ... Akbank tan elemanların maaslarını yatırıp işlemlerını ordan yapmasına karsılık , çalıştıgı subedeb yıllık 8.000 - 10.000 arası Destek alıyor :) Bunlar var gercek olaylar ...

Ama meblaglar az degıl 1 işçinin maası 900 TL olsa x 210 işçi = 189.000 TL * 12 Ay dersek = 2.268.000 TL sadece elemanından (Ticari hesapları hariç) işlem yapan işverenlere öyle seyler yapıyorlar kı , ellerinde İzmirin en luks pastanesınden çikolata alıp , esas duruşa gecıp zıyarete gıdıyorlar :D

İmza YOK !!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    Baracuda
    Baracuda's avatar
    Erkek

puan biriktirmek çok zor değilki kartınada baplı biraz

benim teb bonus plus var 3-4 ay önce 12 tl yi sıfırladım şimdi 9,75 var ( her ay 300 tl lik sabit ödeme var sekreter işten çekiyo puan gelmiyo)

iş bankası 17 lira 1 senede

vakıf  13 lira 1 senede

akbankın hesap kartı vardı nadir kullanıırım ondada 8-9 tl var

adam bana çay verdi çay. bana çay verdi. çay veren adam kötü olur mu hiç?
Toplam Hit: 9554 Toplam Mesaj: 8