Publichd.Eu Üyelikleri Açık
-
Son aylarda popülaritesini oldukça yükseltmiş, benim gibi filmlerin kalitesini en az 720p olarak izleyen arkadaşlar var ise birkaç acc alıp kaydetmelerinde yarar var diye düşünüyorum.
https://publichd.eu/index.php?page=signup
-
Teşekkürler üye oldum :))
-
eyv. ülke olarak tam Turkey seçecektim ki, vazgeçip bulgaria seçtim :)
-
sağolasın üye oldum bende :)
-
Teşekkürler hocam ama neden bi kaç tane alalım ? Cepten giriyorum. Sadece siteye üye oldum :)
-
Teşekkürler abü BRRip bölümü baya bi işime yarar izleyecek film çıksın yeterki (: Bu arada kurallarda ratiodan hiç bahsedilmemiş ?
-
720p - 1080p - 3D - Remux ve Hd Disk halinde kategorileri var ve oldukça geniş. Seed sayısı zaten çok iyi çoğu film de gold halde ratio free.
Gold ve silver film sayısı çok fazla.
Özellikle remux izlemeyi sevenler için kesinlikle tavsiye ederim. Gerçi adil kotanın aktif olmasıyla remuxu bırak brrip bile indirdiğimde görüntü ve ses kalitesine hayran olur oldum. -
cuneyd bunu yazdıTeşekkürler hocam ama neden bi kaç tane alalım ? Cepten giriyorum. Sadece siteye üye oldum :)
Güzel soru. :) HD torrente hitap ettiği için bizim türk milleti indirir ama seed kasmaz, haliyle ratio oranı HD boyutlarında daha çabuk düşecektir. 2 günden ban yeneceği için yedekteki hesaptan devam edebilesiniz diye öyle dedim. :)
-
coLin bunu yazdıcuneyd bunu yazdı
Teşekkürler hocam ama neden bi kaç tane alalım ? Cepten giriyorum. Sadece siteye üye oldum :)
Güzel soru. :) HD torrente hitap ettiği için bizim türk milleti indirir ama seed kasmaz, haliyle ratio oranı HD boyutlarında daha çabuk düşecektir. 2 günden ban yeneceği için yedekteki hesaptan devam edebilesiniz diye öyle dedim. :)
Üye olurken torrent sitesi olduğunu bile bilmiyordum :D
artık ratio kasmıyorum ben. Tl de 1 tb hakkım var hala. Ki orada da bayağı bi şey var. Yetiyor bana :)
genede üyelik dursun köşede. Belki lazım olur :)) -
Üyeliksizde çekiliyor ki, üyeliğin fazladan ne dalgası var ?