Puro Bozulur Mu?
-
Arkadaşlar tütüm mamullerinin bilhassa puronun son kullanma tarihi var mı hangi şartlarda ne kadar saklanabilir? Nihayetinde bozulur mu?
-
İlahi hocam puronun neden son kullanma tarihi olsunki :D
1.Puroların yerleri humidorlardır.Humidorlar puroların bozulmaması için nem oranının sabit olduğu özel ağaçtan yapılmış kaplardır. En pahalı humidor 600'eurodan
başladığını biliyorum:D
2.Yeni nesil havana puroları Sadece bir yıl boyunca aroması korunabilir bunları 1 sene içinde tüketmen lazım:D
3.Puronu asla buzdolabında saklayayım deme:D her ne kadar böcekli puroları dondurmak gereksede onları sürekli buzdolabında saklaman tadını bozar ve
başka kokuların içine sinmesine neden olur.
4. Yanında taşıyacağın purolar için kendine bi puro kılıfı al dikkat edeceğin şey sadece kılıfın hafif olması ve puronun nemini 1 hafta boyunca
koruyabilmesi:D
-
yani bir puro 50 100 yıl dayanır mı?
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------yani bir puro 50 100 yıl dayanır mı?
---------------------------Bir puronun 50-100 sene sonra aromasını saklamasını bekleme bence:D aromasız bi puro neye yararki hocam.
-
Sağol hocam :)
-
puro sana pahalı geliyorsa avrupada 1 pakette 5 adet olan çeşit çeşit aromalı purolar var. 5'lik 1 paketi 50 cent - 1 euro falan fiyatları :) normal sigaradan büyük yani çokta büyük bir puro değil.. avrupada oturan arkadaşlar bilir. son yurtdışı gezisinden dönüşümde ben içmediğim için arkadaşlara almıştım paket paket :)
-
Ben tütün mamulu kullanmam hocam zaten, merakımdan sordum :)
-
yawuz bunu yazdı:
-----------------------------Ben tütün mamulu kullanmam hocam zaten, merakımdan sordum :)
-----------------------------anladım hocam :)
-
vanilyalı denemiştim süperdi tavsiye ederim