folder Tahribat.com Forumları
linefolder Asp - Php - Cgi - Perl
linefolder PWS Kurulurken Hata Veriyo..

PWS Kurulurken Hata Veriyo..

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S_k_Y
    S_k_Y's avatar
    Erkek
    Netten Pws nin türkçesini çektim (32MB)fakat bi çok error veriyo..Yüklemeyi tamamlıyo ama çalışmıyo..Errorleri tek tek nası yazıcam bilmiyorum ancak Commonfiles\odbc cnsinden bişi ler vardı..nasıl halledebilirm?.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    iZMaRiT
    iZMaRiT's avatar
    Erkek
    dostum sana elimdeki bi kaynakta yazan bilgiyi direk yapıştırıyorum :

PWS Kurulurken Hata Verirse
    Windows 98’e PWS kurarken, programın Microsoft Transaction Server bölümüne ilişkin sistem kayıtları yapılırken, iki hata mesajı ile karşılaşabilirsiniz (0x80004005 ve 0xfee662). Bu, orijinal Windows 98 CD-ROM’undaki PWS Kur programının, Windows Registry dosyasının büyük olması halinde hata vermesinden kaynaklanıyor. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, Bilgisayarım/Denetim Masası/Program Ekle Kaldır aracılığıyla, Personel Web Server’ı kaldırın. Bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra, Windows 98 CD-ROM’unda Add-ons/PWS dizinindeki bütün dosyaları, sabit diskinizde Temp dizinine kopyalayın. Sonra http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q246/0/81.asp adresinde “Download Mstsetup.dll” satırını tıklayın. Mssetup.exe adlı bir dosya bilgisayarınıza indirilince; bu dosyayı iki kere tıklayın ve dosyanın genişletileceği yer olarak C:\Temp’i gösterin; program Mstsetup.dll dosyasının değiştirilmesini isteyip istemediğinizi sorduğu zaman “Tamam”ı tıklayın. Şimdi, C:\Temp’deki Kur.exe (Windows CD-ROM’unuz İngilizce ise Setup.exe) programını iki kere tıklayın. PWS şimdi hatasız kurulacaktır.

The Last Breath Of The Cigarette..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JerusaLem
    JerusaLem's avatar
    Savaş Madalyası Developer Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek
    iZMaRiT bunu yazdı:
    -----------------------------
    dostum sana elimdeki bi kaynakta yazan bilgiyi direk yapıştırıyorum :

PWS Kurulurken Hata Verirse
    Windows 98’e PWS kurarken, programın Microsoft Transaction Server bölümüne ilişkin sistem kayıtları yapılırken, iki hata mesajı ile karşılaşabilirsiniz (0x80004005 ve 0xfee662). Bu, orijinal Windows 98 CD-ROM’undaki PWS Kur programının, Windows Registry dosyasının büyük olması halinde hata vermesinden kaynaklanıyor. Böyle bir durumla karşılaşırsanız, Bilgisayarım/Denetim Masası/Program Ekle Kaldır aracılığıyla, Personel Web Server’ı kaldırın. Bilgisayar kapanıp açıldıktan sonra, Windows 98 CD-ROM’unda Add-ons/PWS dizinindeki bütün dosyaları, sabit diskinizde Temp dizinine kopyalayın. Sonra http://support.microsoft.com/support/kb/articles/q246/0/81.asp adresinde “Download Mstsetup.dll” satırını tıklayın. Mssetup.exe adlı bir dosya bilgisayarınıza indirilince; bu dosyayı iki kere tıklayın ve dosyanın genişletileceği yer olarak C:\Temp’i gösterin; program Mstsetup.dll dosyasının değiştirilmesini isteyip istemediğinizi sorduğu zaman “Tamam”ı tıklayın. Şimdi, C:\Temp’deki Kur.exe (Windows CD-ROM’unuz İngilizce ise Setup.exe) programını iki kere tıklayın. PWS şimdi hatasız kurulacaktır.

-----------------------------
    hakkı öcal'ın asp kitabımı ? e-book yani ???
    eğer oysa benim maile yollasana.

ey ulu TÜRK öğün, eşin yoktur altında göğün..!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    S_k_Y
    S_k_Y's avatar
    Erkek
    izmarit: söylediklerini önceden okumuştum..ve denemiştim..ama hiç bir işe yaramamıştı..

JeruaLem: izmarit in yazdıkları Hakkı Öcal'a ait..ancak google da "pws kurulurken hata verirse"
    şeklinde aratırsan çıkan bütün sitelrede aynı yazı war..tamamen copy/paste..halbuki yazı Hakki abi ye ait..

ASP kitapçığına gelince:
    http://www.webteknikleri.com/ASP/default.asp
    adesinde Hakkı Öcal'ın yazdığı kitapçığın sadece 1. bölümü ve dosyaları war..ayrıca kitapın kendisi de bende war..werebilirm istiyosan..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eergin06
    eergin06's avatar
    Erkek
    Eğer win98 ilk sürümüne pws kurmaya çalışıyosan muhtemelen hata "microsoft data access components" nanesinin bilgisayarına kurulu olmayışındandır. bu meret bazı veritabanı komponentlerini kuruyo (ADO, SQL server ODBC clienti falan gibi) önce onu edin. mikrosoft sitesinde son hali vardır(5-6 MB). yoksa office 2000 cd'sinde veya Visual Basic ya da delphi 5'den sonraki sürüm delphi CD'lerinde var.

Dosya adı: mdac_typ.exe

Bunu kur sonra pws kur derim.

Zulm ile abad olanın Ahiri berbad olur
Toplam Hit: 2078 Toplam Mesaj: 5