Python Telnetlib[Help/Yardım]
-
Python telnetlib ile uğraşmış birisi var mı ? ip telefon konfigure etmek istiyorum fakat telnetden gelen cevabı hiç bir şekilde göremiyorum
read_until ile match ediyorum fakat giriş yapıyor mu yapmıyor mu o bile belli olmuyor zaten exception yazabiliriz fakat hani basamak basamak görmek istiyorum
neyse örnek kod :user = "admin" password = "admin" tn = telnetlib.Telnet("192.168.1.184") tn.read_until("Login: ") tn.write(user+"\r") tn.read_until("Password: ") tn.write(password+"\r\n") tn.write("help\r") print tn.read_all()
0x656e tarafından 12/Eki/15 16:48 tarihinde düzenlenmiştir -
Sorunu çözdüm şuan bağlanabiliyorum .
read_until sürekli bekleme modunda kalıyor ayrıca read_all() yapmak için telnet bağlantısının closed edilmesi gerekiyormuş bunu da öğrenmiş oldum.user = "admin" tn = telnetlib.Telnet("192.168.1.191",23,5) print tn.read_some() tn.write(user+"\r") time.sleep(5) print tn.read_some() time.sleep(5) tn.read_until("Password:") ac = getpass.getpass("Pass:") tn.write(ac+"\r") print tm.read_some() time.sleep(5) tn.write("help"+"\r") time.sleep(5)
Biraz amelece ama şuan denemeler yapıyorum o yüzden düzenli hale getiricem şuan bu haliyle çalışıyor düzgün bir biçimde