folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Quartus Kilitlenme Sorunu

Quartus Kilitlenme Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocalar bu alteranın quartus 13.0 sp1 web editionunu kullanıodum uzun zamandır. Dün nasıl olduysa virus tarayıcı uyarı verdi bende bos bulundum tehdidi karantınaya al dedım. biseyleri sildi acılmadı. Bende hem viris tarayıcıyı kaldırdım hemde quartusu 0dan kurdum ama şimdi açılıyor yazmaya baslıom hop kitleniyor. 2-3 defa kurulum yaptım çözüm yok. İlginçtir şimdide ctrl v tusuna basayım kitlenip gidiyo.

bilen anlayan varmı? yada ben kodları göndereyim siz bana derleyip gönderin.  

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mt93
    mt93's avatar
    Erkek

farklı bir sürümde de aynı hatayı alıyor musun 15.0 denedin mi hocam 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam elimdeki kit eski o yuzden 13.0 benim için son durak. şimdilik diğer pc ye kuruyom bakalım onda sıkıntı olmaz umudundayım. 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKill
    DrKill's avatar
    Erkek

nereden indirdin de kurmuştun hocam. Korsan mı yoksa alteranın sitesinden mi indirmiştin?

Bu imzayı her gördüğünüzde 4gb kotanızın 0,00000358559191226959228515625 azalmaktadır. Bilerek ve istenerek bu imza yapılmıştır. Amaç kotanızı sömürmektir
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    clogu
    clogu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Yok hocam alteranin sitesinden zaten web edition uni anlasmasiyla ucretsiz. Yani crack olayi falan yok. Simdilik diger pcden idare edecez. Alteraya mail attim. Kayit alindi die geri donus yaptilar. Beklioz bakalim. En son full format atip kurtulacam.

Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 5
altera quartus verilog