Quiknet Sorunu
-
Bugün quiknetim bağlandı.Verdikleri router modeli Pirelli DRG A226G . Ancak routere giriş yapamıyorum.Default admin admin yazıyor kılavuzda ancak girmiyor.Yetkili eleman galiba kullanıcı adına admin şifreye 123+pirelli tarzı bişey girdi.Bilen varmı ne olacak şifre yardım lütfen..
-
:) Birsey Sormak İstiyorum .. TTNET varken Neden Quiknet i Tercih ettin.. Kotunun İyisi Varken sen gidip en boktanini aldin.) 7/24 destek verirler .. ama:) sorunu cozemyince TurkTelekoma yonlendirilirsin.) yada Musterilere cozum uretemeyince ayni smile gibi:) Telefonlari mesgule alirlar:) degisme imkanin varsa degis hoca.) ileriye donuk sorun yasadigini dusunursek :) quiknet suan pek fazla yayginlasmamis durum . onun icin pek fazla cozum ureteceklerini sanmiyorum .. TTNET rulaz
-
quicknet'in çağrı merkezini araman dileğiyle telefonun tuşları ellerinden öper :)
router'ı napacan sen yaaww :) firmadasın sanırsam router olduğuna göre işin zor ara ara :P
ttnet olsa 4737373 diyecem araması da kolay hani :P
-
Quiknet = 100mb/sn Down 1.5mb/sn Up fiber optik (özel modem sınırlı alan)
Quiknet = tellcom
tellcom = turkcell + süper online + tellcom
= ? kendi hatlarını kullanan tek fiber internet
adsl ile karıştırma =)
QUiKNET
Hız (Download) Hız (Upload) Kota Tarife Fiyatı Kampanya Fiyatı* 1 Mbps 1 Mbps Limitsiz 49 YTL 9,99 YTLx4 Ay
29YTLx8 Ay5 Mbps 5 Mbps Limitsiz 89 YTL 49 YTL 20 Mbps 5 Mbps Limitsiz 129 YTL 100 Mbps 5 Mbps Limitsiz 149 YTL -
Pirelli DRG A226G sorunu
arkadaşlar modemin şifresini kurulum yapan elemanlar değiştirmiş (2 gün önce kuruldu) admin olan kısmı; bende emule için port açıyım dedim ama şifre olmadığından açamadım neyse reset attım ama halen yanlış şifre diyo reseti nasıl atacam düzgün bir yapılışı varmı yoksa 5-6 saniye basılımı tutacam standart reset yani başka bir şekli varmı şuan wirelessim korsanlarca tehdit altında reset attım şifresi kalktı giren giriyo allahtan sınırsız
192.168.1.1 olan kısımdan modemin içine girmeye çalışıyorum ama olmuyo yanlış şifre diyip duruyo acil yardım lütfen CVP
10 sn basılı tut reset kısmına, ethernet ile yada kablosuz olarak bağlan routera,(pirelliBS) olması lazım kablosuz ismi...
192.168.1.1 den kullanıcı ismi "Admin" şifre "admin" olacak şekilde girebilrsin.(büyük-küçük harflere dikkat et) -
sorunun çözüldümü ? Admin admin ?
-
biraz çok geç oldu galiba ama res atınca Admin admin oluyor.çok teşekkürler herkese