folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder R10 Hesabı Olanlardan Önemli Bir İstek.

R10 Hesabı Olanlardan Önemli Bir İstek.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

merhaba müridler. r10'da kullandıgım bir hesap vardı, fastottoman'ınındı, beraber kullanıyorduk ama bi kac gun once hesaba girememe gibi bir problemle karsılastık, kendisi yönetime mesaj atmıs dönüs yapmamıslar, neyse.

r10'da üyeligi bulunanlardan bir ricam olacak, "emre kurnaz" adlı sahıs ve domaincanavari.com'un sahibine ulasmam lazım.

emre kurnaz yeacon adlı bi sitenin sahibi, domaincanavarinda da ilgilendigim bir domain var.

bu sahıs / kurumlara nasıl ulasabiliriz ögrenebilirseniz süper olur, bu adamları duyan veya bilen birileri illa ki vardır r10'da.

yardımlarınızı bekliyorum, tesekkürler.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

iletişim adresini pm at hocam. ileteyim karşı tarafa.

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

deniz@crytek.org

önemli ve aciliyeti olan bir mesele oldugunu da belirtirsen sevinirim dostum, konuyu actıktan sonra da linkini bi zahmet yolla bana hatta msne ekle konusuruz :)

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lepusmorris
    lepusmorris's avatar
    Erkek

info {at} domaincanavari.com

emre kurnaz

İletişim
    Bana ek@tr.vc e-posta adresi ile ulaşabilirsiniz. Hiçbir anlık mesajlaşma uygulamasını kullanmadığım için bana yalnızca e-posta aracılığıyla ileti yazabilirsiniz.

emrekurnaz.com

r10 da yok böyle kullanıcılar bende nette baktım.bunları buldum hocam.

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

lepusmorris bunu yazdı:
    -----------------------------

info {at} domaincanavari.com

emre kurnaz

İletişim
    Bana ek@tr.vc e-posta adresi ile ulaşabilirsiniz. Hiçbir anlık mesajlaşma uygulamasını kullanmadığım için bana yalnızca e-posta aracılığıyla ileti yazabilirsiniz.

emrekurnaz.com

r10 da yok böyle kullanıcılar bende nette baktım.bunları buldum hocam.

-----------------------------

konuya cevap olarak mı geldi yoksa kendin mi yazdın bunları ?

edit : konu acsaydın ya be hocam ?

Toplam Hit: 845 Toplam Mesaj: 5