R10 Hesabı Olanlardan Önemli Bir İstek.
-
merhaba müridler. r10'da kullandıgım bir hesap vardı, fastottoman'ınındı, beraber kullanıyorduk ama bi kac gun once hesaba girememe gibi bir problemle karsılastık, kendisi yönetime mesaj atmıs dönüs yapmamıslar, neyse.
r10'da üyeligi bulunanlardan bir ricam olacak, "emre kurnaz" adlı sahıs ve domaincanavari.com'un sahibine ulasmam lazım.
emre kurnaz yeacon adlı bi sitenin sahibi, domaincanavarinda da ilgilendigim bir domain var.
bu sahıs / kurumlara nasıl ulasabiliriz ögrenebilirseniz süper olur, bu adamları duyan veya bilen birileri illa ki vardır r10'da.
yardımlarınızı bekliyorum, tesekkürler.
-
iletişim adresini pm at hocam. ileteyim karşı tarafa.
-
deniz@crytek.org
önemli ve aciliyeti olan bir mesele oldugunu da belirtirsen sevinirim dostum, konuyu actıktan sonra da linkini bi zahmet yolla bana hatta msne ekle konusuruz :)
-
info {at} domaincanavari.com
emre kurnaz
İletişim
Bana ek@tr.vc e-posta adresi ile ulaşabilirsiniz. Hiçbir anlık mesajlaşma uygulamasını kullanmadığım için bana yalnızca e-posta aracılığıyla ileti yazabilirsiniz.
emrekurnaz.comr10 da yok böyle kullanıcılar bende nette baktım.bunları buldum hocam.
-
lepusmorris bunu yazdı:
-----------------------------
info {at} domaincanavari.com
emre kurnaz
İletişim
Bana ek@tr.vc e-posta adresi ile ulaşabilirsiniz. Hiçbir anlık mesajlaşma uygulamasını kullanmadığım için bana yalnızca e-posta aracılığıyla ileti yazabilirsiniz.
emrekurnaz.comr10 da yok böyle kullanıcılar bende nette baktım.bunları buldum hocam.
-----------------------------konuya cevap olarak mı geldi yoksa kendin mi yazdın bunları ?
edit : konu acsaydın ya be hocam ?