R10.Net Davetiyesi
-
selam arkadaşlar acil r10 davetiyesi lazım gönderebilecek arkadaş varsa çok memnun olurum ve şu an oruçluyum çok dua ederim
-
allah kabul etsinde bu konuların suyu harbiden çıktı artık bari ortak bir konu açılsa ihtiyacı olanlar oradan sesini duyursa, r10daki tüm müridler birbirlerine rep verse herkez birbirine verirse davetiye olur burada dağıtılır mürid dayanışması herhalde rep ile artıyor davetiye iyi fikir aslında
-
olsa inan sana verirdim bakem yinede belki vardır
edit: yokmuş :(
-
Lanet olsun bu içimdeki r10.net davetiyesi isteğine, saplantı haline geldi resmen, yokmu bir hayırsever?
-
yardımcı olacak arkadaş mutlaka çıkar
-
kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------ahahaah sen şuna uplıyorum yazsana ahahahah yarıldım ya
-
Allura bunu yazdı:
-----------------------------kenankonak bunu yazdı:
-----------------------------hahaah sen şuna uplıyorum yazsana ahahahah yarıldım ya
yarılma toparlayamayız seni yaw :) -
yukarı yolluyorum son defa yardımcı olsanız diyorum artık yaw
-
ne siteymiş ya:/ davetiyem olmadıgı için yardımcı olamıycam. sivilpadisahin dedigi gibi üyeligi olan pm atsın rep veriym arkadaşa davetiye yollasın yada bana rep verin ben yolliym.
-
uGuR bunu yazdı:
ne siteymiş ya:/ davetiyem olmadıgı için yardımcı olamıycam. sivilpadisahin dedigi gibi üyeligi olan pm atsın rep veriym arkadaşa davetiye yollasın yada bana rep verin ben yolliym.
vallaha iyi olur -
bildiğim kadayıla davetiye isteyen konular yasaklandı.
Toplam Hit: 1577 Toplam Mesaj: 11