R3x İle Bilgisayara Girme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_goldberg
    the_goldberg's avatar
    Erkek

• ir?

İlk once R3x programının ne oldugundan bahsedelim.R3x programı verilen ip aralıgındaki bilgisayarları arayarak.Ağ paylasımı acık olan bilgisayarların adını,mac adresini ve suruculerini gosterir.Eger girmek icin agda sifre var is R3x ile sifreyi kolayca kırabilirsiniz.

Ayarlari:

microsoft ağları icin istemci 
    microsft family oturum acma 
    netware ağları icin istemci 
    cevirmeli bağdaştırıcı 
    ipix sx uyumlu iletişim kuralları 
    netBEUI 
    TCPIP 
    netware dizin hizmetleri hizmeti  bunların hepsinin Denetim Masasından eklenmesi gerekmektedir aksi takdirde bilgisayarlara giremezsiniz.

Kullanimi:

Programı acınca ip araliklarini giriyorsunuz ve sonra da tara'ya tıklayın.Bunları yaptiktan sonra cıkan bilgisayarlara sagtıklayip TUM BELGELERİ GOSTER'i seciniz.Ve biraz bekledikten sonra adamın suruculeri acılacaktır.Acildiginda eger sifre isters surucu'ye sagtıklatıp SİFREYİ KİR'i seciniz ve 1-2 dk icinde sifre kirilacatir.İPC yazılı birsey var onu tıklamaya gerek yoktur cunku isimize yaramaz.Sifreyi de bulduktan sonra Surucuye iki kere tiklatin ve adamin bilgisayarı ayrı bir pencerede acilacaktir.NOT:Program yavas calisir ve sadece Windows 9x sistemlere girebilirsiniz.

Programın Screen Shootu:

Programi cekmek icin resme tiklayiniz.
    YAZIDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM ALINTIDIR

KOLAY GELSİN

..::GOLDBERG::..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NebuLa
    NebuLa's avatar
    Erkek
    Alıntı olduğu bellide sarı rengini düzeltseydin iyi olurdu...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    NebuLa bunu yazdı:

Alıntı olduğu bellide sarı rengini düzeltseydin iyi olurdu...

doru :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    abi bikere zaten yazının rengi yüzünden bi bok göremedim!!!bi düzelt tekrar yaz!!!

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the_goldberg
    the_goldberg's avatar
    Erkek
    ya kusura bakmayın lütfen sağ tıklatıp tümünü seç deyin okuması rahat olur

..::GOLDBERG::..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JaCKaL
    JaCKaL's avatar
    Erkek
    evet cok güzel program telnet tabanli komutlarida biliyorsaniz istediginizi yaparsiniz hemde trojansiz..
    keske r3 sifreleride kirsa adam gibi. pasword kismina kadar iyi geldiydim.. :(

choosing my confessions...
Toplam Hit: 12481 Toplam Mesaj: 6