R3x İle Bilgisayara Girme
-
- ir?
İlk once R3x programının ne oldugundan bahsedelim.R3x programı verilen ip aralıgındaki bilgisayarları arayarak.Ağ paylasımı acık olan bilgisayarların adını,mac adresini ve suruculerini gosterir.Eger girmek icin agda sifre var is R3x ile sifreyi kolayca kırabilirsiniz.
Ayarlari:
microsoft ağları icin istemci
microsft family oturum acma
netware ağları icin istemci
cevirmeli bağdaştırıcı
ipix sx uyumlu iletişim kuralları
netBEUI
TCPIP
netware dizin hizmetleri hizmeti bunların hepsinin Denetim Masasından eklenmesi gerekmektedir aksi takdirde bilgisayarlara giremezsiniz.Kullanimi:
Programı acınca ip araliklarini giriyorsunuz ve sonra da tara'ya tıklayın.Bunları yaptiktan sonra cıkan bilgisayarlara sagtıklayip TUM BELGELERİ GOSTER'i seciniz.Ve biraz bekledikten sonra adamın suruculeri acılacaktır.Acildiginda eger sifre isters surucu'ye sagtıklatıp SİFREYİ KİR'i seciniz ve 1-2 dk icinde sifre kirilacatir.İPC yazılı birsey var onu tıklamaya gerek yoktur cunku isimize yaramaz.Sifreyi de bulduktan sonra Surucuye iki kere tiklatin ve adamin bilgisayarı ayrı bir pencerede acilacaktir.NOT:Program yavas calisir ve sadece Windows 9x sistemlere girebilirsiniz.
Programın Screen Shootu:
Programi cekmek icin resme tiklayiniz.
YAZIDAN DOLAYI ÖZÜR DİLERİM ALINTIDIRKOLAY GELSİN
-
Alıntı olduğu bellide sarı rengini düzeltseydin iyi olurdu...
-
NebuLa bunu yazdı:
Alıntı olduğu bellide sarı rengini düzeltseydin iyi olurdu...
doru :D -
abi bikere zaten yazının rengi yüzünden bi bok göremedim!!!bi düzelt tekrar yaz!!!
-
ya kusura bakmayın lütfen sağ tıklatıp tümünü seç deyin okuması rahat olur
-
evet cok güzel program telnet tabanli komutlarida biliyorsaniz istediginizi yaparsiniz hemde trojansiz..
keske r3 sifreleride kirsa adam gibi. pasword kismina kadar iyi geldiydim.. :(
Toplam Hit: 12481 Toplam Mesaj: 6