folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Radar Trafik Cezası

Radar Trafik Cezası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Beyler saçma bi konu oldu düzeltiyim sinirlendim toparlamak isitiyorum..

trafik kurallarına herkesten daha çok uyarım..94 km şehirer arası yolda 300.00lira ceza yazıldı.

Şİkayet etmeyi düşünüyorum.sonuç çıkarmı varmı böyle bişey deneyen daha önce bu serseri polisleri biraz üzmek istiyorum zor ama en azından kanıtlasınlar sonra paralarını veriyim.

kanunlar falan değişti diyor eleman bizim niye haberimiz yok 100 lira 200 lira olsa tamam dedim oderizde sen bokunu çıkardın be abi bide ben işçiyim aldıgım maaş seninkinin yarısı bile değil.polis abi üzdün ben tanrıda seni üzssün amk o yolda takla atar ölürsün  umarım...çorbacı serseriler

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

radara girdiysen ağlasanda zırlasan da ödeyeceksin dostum. her şey kitabına uydurulur bu ülkede

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hacktorx
    hacktorx's avatar
    Erkek

radarda yanlış olmaz genelde ama radarda tespit edilmesine rağmen ceza yemeden geçen adamlar var.yazılan cezanın iptalini de gördüm (Referans ile iptal).

ayrıca yanlışlık yapıldığını da gördüm.

senin durumuna gelince. eğer yamulmuyorsam belediye sınırları içerisine girince duble yol da olsa hız sınırı 110 değil. karayollarının levha işlerini düzgün yapmaması yüzünden de ceza yiyebiliyosun ama polisin elind bişey yok bu durumda. karayollarının hatasını düzeltmesi lazım önce. sonra sen paranı geri alabilirsin.

sen muhtemelen şehirlerarası yolda seyrederken belediye sınırlarına girmişsin ve levha/yı görmemişsindir.

artık hiçkimse beni yaşamıyor!! aşklarımı büyük kemanlarla çizdiler...içime belalar doğuyor.. yüzün parmaklarımın arasından kayıp yokoluyor...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

radar cezaları çok güzel siliniyor tanıdık vasıtasıyla zabıta olsun polis olsun varsa bir tanıdık bir puntunu bulup haledenleri duydum çok

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
Toplam Hit: 571 Toplam Mesaj: 4