folder Tahribat.com Forumları
linefolder Assembly - Reverse Engineering
linefolder Radasm Assembler V2.2.1.2 Türkçe

Radasm Assembler V2.2.1.2 Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    r3dros
    r3dros's avatar
    Erkek
    RadASM Assembler v2.2.1.2 programını MASM32 ile ilişkilendirilmiş ve Türkçe dil dosyaları ile de Türkçeleştirilmiş halini hazırlayıp sizlere takdim ediyorum.

Eğer elinizde mevcut RadASM assemblerınız var ise ve ben programımı şimdi yeniden kurmayayım sadece Türkçeleştireyim diyorsanız aşağıdan Dil dosyalarını indirip kurun. Ama yeni kurulum için bu dosyayı kullanabilirsiniz.

Bu arada elinizdeki bu dosya MASM32 ile uyumlu hale getirilmiştir. Yani siz kurulumunuzu yaptıktan sonra fazladan birşey yapmayacaksınız. MASM32 klasörünüzün içine RadASM olarak zip paketini açın ve doya doya kullanın.
    İçinizden BlueDeviL RadASM’ye taktı para mı alıyo adamlardan falan diye düşünmeyin :D . Yeni dergide RadASM kullanarak hazırladığım dersler var. Ayrıca bundan sonra yayınlayacağım hemen hemen tüm kaynak kodlar RadASM ile yazılmış birer proje vers ders halinde olacak. Böylelikle Assembly’yi öğrenmek daha kolay olur diye düşünüyorum.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fthrkl
    Fthrkl's avatar
    Erkek

tşkler, denedim çok güzel.
    editör filan çok iyi. formun tasarımını görsel olarak yapabiliyorsunuz.

yalnız yanılmıyorsam radasm bir assembler degil masm, tasm gibi assembler larla calısan bir IDE 'dir.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

pop,push=sok

mov ax,53 

Toplam Hit: 3445 Toplam Mesaj: 4