RADMIN ILE BILGISAYARLARA BAGLANAMIYORUM !!!
-
Merhaban arkadaslar. Radmin programini yukledim ve anlatilanlarin hepsini yerine getirdim ama birkere bile CONNECTED yazdigini gormedim :( IP scannerle birsuru open portu 1 olan lavuk buldum ama hicbirine baglanmiyor iste. Yardimci olursaniz sevinirim arkadaslar.
simdiden tesekurler.....
-
adamların çoüu şifreli kullanıolar ondan dolayı giremiosun ya açık portları ve şifresizleri aramaya devam et!! :)
-
Arkadaşlar bildiğiniz gibi zaten radmin kurulduktan sonra ısrarla şifre koyulmasını istiyor user'dan..Bu nedenle hem şifresiz bi radmin server,hem 4899 port'u açık bi modem,hemde bahsedilen pc'de trust edilmiş all ip adress..Sizce mümkünmü??? Bence uğraşıp vakit harcamayın..
-
ya arkadaslar, ben baglanmaya calistigimda benden sifre filan istenmedi. istense sifreyi cozebilmek icin birsuru secenegim var... fakat hicbir sifre sormadi bana. tahribat bilgide open portu 1 olan lavuklari avlayabilirsiniz yaziyo. birsuru buldum ama silahim calismiyo...
birde, Remote Administraror 2.2 Serial No kabul etmiyor :(
-
Kardeşim,open port 1 olanı değil,open port 4899 olanı bulacaksın sen.Ayrıca kullandıkları bir firewall'dan sadece bağlanmalarını istedikleri ip leri trust (güven) etmiş olabilirler ki muhtemelen de öyledir..Bunu anlamak için portu açık olan bir modem ip sini bul.Daha sonra şu komutu yaz: telnet ip 4899 eğer telnet çekiyorsa bu porta,bilki bağlantı yapılabilir demektir..Bir de radmin ayarlarında farklı port seçebilme özelliği var,onu da göz önünde bulundurmalısın..
Toplam Hit: 2321 Toplam Mesaj: 5