Radyo Hosting Hakkında Bilgi İstiyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Merhaba 3 hafta sonra filan radyo hosting alıcam radyo yayını yapıcam fakat işleyişi nasıl müziği bilgisayardanmı çalıyoruz yoksa karşı tarafamı atıp çalıyoruz yani işleyiş nasıl hemen kavrayabilirmiyim ve nerden almamı önerirsiniz ayrıca fiyatlar konusunda ne kadar vermem lazım kaliteli biryer önerebilirmisiniz.Ve en önemli olan işleyiş nasıl değinirseniz teşekkürler
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    By_Gizemli
    By_Gizemli's avatar
    Banlanmış Üye
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    bence sen git flatcast'tan kendine radyo hemide beleş , bide chat'e yapabilirsin kullanımı çok kolay , nie gidip paranı vercen

Hayat Boş , Vur Göte Çoşşşş.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Sen kendi pcnden calıosun anlık olarak o upload oluo, server tarafından herkeze yollanıo

radyo işi geyik iş, herkez yaptı en fazla 15 gün calarsın sonra bakarsınki lan ben calıom ben dinliom :) 

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Chip
    Chip's avatar
    Erkek
    Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim dediğiniz doğru aslında para vermeye ne gerek var ayriyeten kendim çalıp kendim dinleyebilirim bi zaman sonra :) teşekkürler
Toplam Hit: 1619 Toplam Mesaj: 4