Radyo Hosting İçin Öneri
-
Arkadaşlar bir arkadaşımın ricası üzerine online radyo açmam lazım.
Daha önce hiç radyo üzerine bi denemem olmadı tabiki ilk defa kurucam
öncelikle sizden sağlam sorun çıkartmayacak bi host önerisi istiyorum
Daha sonrasında ise host paketinde hangi özellikler olmalı onu öğrenmek istiyorum
Öncelikle auto dj olayı hani dj yokken playlist ile çalma daha sonra ise kullanımı basit bir panel çok iyi olur
daha fazla ne eklenti olur ne olur öğrenmek istiyorum dediğim gibi deneyimim yok
ayrıca bide tema olursa elinizde varsa çok güzel olur
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkürler
-
cankirca ya pm at
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
cankirca ya pm at
-----------------------------başka fikirlere açığım
-
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
cankirca ya pm at
-----------------------------cankırcayla kesinlikle iş yapmam hacım.
başka fikirlere açığım
-----------------------------http://www.alyasoft.net/?islem=goster&page=radyohosting
-
DJ_Alper bunu yazdı:
iLLuMiNaTi bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
cankirca ya pm at
-----------------------------cankırcayla kesinlikle iş yapmam hacım.
-----------------------------http://www.alyasoft.net/?islem=goster&page=radyohosting
-----------------------------ilk çıkan site googlede :))
Sağlammı hacım bi bilgin vamrı ?
-
iLLuMiNaTi hocam konunu baltalamak istemem şu an itibari ile bende konu açmayı düşünüyodum burdan yazayım dedim.Banada bi host lazım 50-100mb olsa yeter fazla bişe istemem(radyo için değil).Eğer bi arkadaş yardım etmek isterse özel konuşmak isterim detayı
-
beyler radyo hosting hakkında bilgili müridler bizi biraz blgilendirsin.
ne eklenti fln olabiliyor? sonra ben canlı yayın gibi direk sesimi vermek istiyorum nasıl oluyor?
-
Selamlar,
aslında pek bir eklenti filan yok, sesini yayına vermek için yardımcı programlar kullanıyorsun (örn: winamp dsp veya sam dj) bunlar hem yayımladığın içeriği gönderiyor server'a-yayına, hem de üzerindeki kontroller sayesinde dilediğin işlemi kontrol etmeni sağlıyor.
bu programlar aracılığıyla sürekli yayın, süreli yayın vermek mümkün veya radyo hostla birlikte auto dj alınabilir, bu da ftp alanına yüklenen uygun formatlı dosyaları dahili yürütücüsüyle yayına veriyor.
-
hocam auto dj gereklimi _?
-
hacı abi www.ticarichat.net e gir oradan iletişim bilgilerini al ulaş yada irc.kelebek.gen.tr e girip shell kanalından economist le görüş (ismail gül) bu adamlar sağlamdır makineleride iyidir bu işin içinde adamlar yani ben bu firmayla çok çalıştım yönetici olarak sağlamdır.
-
tosun bunu yazdı:
iLLuMiNaTi hocam konunu baltalamak istemem şu an itibari ile bende konu açmayı düşünüyodum burdan yazayım dedim.Banada bi host lazım 50-100mb olsa yeter fazla bişe istemem(radyo için değil).Eğer bi arkadaş yardım etmek isterse özel konuşmak isterim detayı
-----------------------------dedim yaw hocam sana verim yer:D