Radyo Hosting İçin Sponsor Aranıyor?
-
merhaba arkadaşlar hakkarim.net oyun sitesinde bi salon kiraladı arkadaşım 100 kişilik oyuncu kapasitesine sahip kendi radyosunu kendisi yapmak istiyor sponsor olacak kişinin radyoda sürekli reklamı yapılacaktır radyo host saglamak isteyen iletişime geçerse sevinirim
-
freelere bak dicem çok sorun çıkarıyor holyzonenin serverı kullanıyorum ben ücretli çok kaliteli 128 kb ye kadar kalite verebiliyor ama dediğim gibi ücret konusunda konuş onunla
-
alper oyun salonu full dolu 100 kulanıcı kapasiteli ve bi an boş oldugu yok bu yuzden reklama karşılık sponsor arıyoruz
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
alper oyun salonu full dolu 100 kulanıcı kapasiteli ve bi an boş oldugu yok bu yuzden reklama karşılık sponsor arıyoruz
-----------------------------~bile açar sana da ixte para ister muhtemelen her girene açacaksan tutulmaya bilir isteğe göre aç önce free dene ve bak bakalım rabet varmı
benim radyoyu ekle olum :) 7/24 türkçe+ yabancı pop hiphop
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------~bile açar sana da ixte para ister muhtemelen her girene açacaksan tutulmaya bilir isteğe göre aç önce free dene ve bak bakalım rabet varmı
benim radyoyu ekle olum :) 7/24 türkçe+ yabancı pop hiphop
Alper dinleyici kitlesi var sistemin -
ben sponsoe olurum andy :D ama neyimin reklamını yapocan :p
-
tabiki sitenin reklamını senin askerlik bitmedimi hala la:)