Radyo Kurmak ?
-
haydutlar.com benim web sitem oluyor . bu siteye radyo kurmak istiyorum . kullanıcılar eklenti , meklenti kurmadan direk radyomu dinleyebilsinler . çaldığım müzikleri dinlesinler . müziği durdurunca mikrofondan beni dinlesinler istiyorum .bunu ne ile yapabilirim .google da araştırdım kesin bir bilgi yok . diğer bilgilerde güncelliğini yitirmiş .
-
shoutcast ya da icecast bir radyo hostingi alıcaksın. bunu free olarak sağlayan listen2myradio.com ya da caster.fm gibi siteler var. sonra bilgisayarına sam broadcaster ya da winamp ve eklentilerini kuracaksın. playerı sitene ekleyip dinletebilirsin. Yalnız listen2myradio.com kendi sayfasından başka sayfada playerin çalışmasına izin vermiyo.
-
neo_brn bunu yazdı
shoutcast ya da icecast bir radyo hostingi alıcaksın. bunu free olarak sağlayan listen2myradio.com ya da caster.fm gibi siteler var. sonra bilgisayarına sam broadcaster ya da winamp ve eklentilerini kuracaksın. playerı sitene ekleyip dinletebilirsin. Yalnız listen2myradio.com kendi sayfasından başka sayfada playerin çalışmasına izin vermiyo.
shoutcast i kendi hostumuza kuramaz mıyız . radyo hosting almak zorunda mıyız yav.
-
my4 bunu yazdıneo_brn bunu yazdı
shoutcast i kendi hostumuza kuramaz mıyız . radyo hosting almak zorunda mıyız yav.
hosta değil ama vpse kurabilirsin, nitekim radyo hosting daha ucuza gelir muhtemelen ve daha kolay olur
-
Aylık 10 tlye radyo hosting alabilirsin.İster oto çalar parçalar ister sen yayın yaparsın,siteyede player koyarsın oldu bitti.
Nibun tarafından 14/Haz/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir