Radyo Kurmak ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek

haydutlar.com benim web sitem oluyor . bu siteye radyo kurmak istiyorum . kullanıcılar eklenti , meklenti kurmadan direk radyomu dinleyebilsinler . çaldığım müzikleri dinlesinler . müziği durdurunca mikrofondan beni dinlesinler istiyorum .bunu ne ile yapabilirim  .google da araştırdım kesin bir bilgi yok . diğer bilgilerde güncelliğini yitirmiş . 

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neo_brn
    neo_brn's avatar
    Erkek

shoutcast ya da icecast bir radyo hostingi alıcaksın. bunu free olarak sağlayan listen2myradio.com ya da caster.fm gibi siteler var. sonra bilgisayarına sam broadcaster ya da winamp ve eklentilerini kuracaksın. playerı sitene ekleyip dinletebilirsin. Yalnız listen2myradio.com kendi sayfasından başka sayfada playerin çalışmasına izin vermiyo.

İşte tüm olay bundan ibaret.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    my4
    my4's avatar
    Erkek
    neo_brn bunu yazdı

shoutcast ya da icecast bir radyo hostingi alıcaksın. bunu free olarak sağlayan listen2myradio.com ya da caster.fm gibi siteler var. sonra bilgisayarına sam broadcaster ya da winamp ve eklentilerini kuracaksın. playerı sitene ekleyip dinletebilirsin. Yalnız listen2myradio.com kendi sayfasından başka sayfada playerin çalışmasına izin vermiyo.

shoutcast i kendi hostumuza kuramaz mıyız . radyo hosting almak zorunda mıyız yav.

daha iyi bir dünya için ne yapıyorsun?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noname
    noname's avatar
    Erkek
    my4 bunu yazdı
    neo_brn bunu yazdı

shoutcast i kendi hostumuza kuramaz mıyız . radyo hosting almak zorunda mıyız yav.

hosta değil ama vpse kurabilirsin, nitekim radyo hosting daha ucuza gelir muhtemelen ve daha kolay olur

...said addicted.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nibun
    Nibun's avatar
    Dişi

Aylık 10 tlye radyo hosting alabilirsin.İster oto çalar parçalar ister sen yayın yaparsın,siteyede player koyarsın oldu bitti.

Nibun tarafından 14/Haz/13 18:08 tarihinde düzenlenmiştir

hadi sevişelim..
Toplam Hit: 911 Toplam Mesaj: 5