Radyo Scripti

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek
    şimdi ben radyo hostingi almadan radyo yayını yapmak istiyorum biraz daha acayım konuyu bir script sayesinde yayın yapmak istiyorum mesela flash veya her hengibi bir script olcak admin panelinden o ana yayın yapacam normal host uzerinden bence mumkun bir sey bole bir script varmı peki

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Fikret
    Fikret's avatar
    Erkek

arkinfes bunu yazdı:
    -----------------------------
    şimdi ben radyo hostingi almadan radyo yayını yapmak istiyorum biraz daha acayım konuyu bir script sayesinde yayın yapmak istiyorum mesela flash veya her hengibi bir script olcak admin panelinden o ana yayın yapacam normal host uzerinden bence mumkun bir sey bole bir script varmı peki
    -----------------------------

radyo scripti diye bişi olmaz :S

piyasada gezen radyo scriptleride istek paneli tarzı bişi. radyo hosting almadan yayın yapamazsın.

ücretsiz bu hizmeti veren site yoksa tabi. 

screw you guys! i"m goin" hoooome!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    lanetlicocuk
    lanetlicocuk's avatar
    Erkek
    dediğin şey teorikolarak mümkün değil gibi ama istersen kendi bilgisayarına shoutcast server kurup işi halledebilirsin

Şişirdi Beş-On Adam, Yaptı Balon Adam, Ötekşndende Basit, Vallahi Bu Son Adam.(Abdurrahim KARAKOÇ Kan Yazısı Kitabının Balon Adam Kısmının Giriş Kıtası)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    acemi-webci
    acemi-webci's avatar
    Erkek
    flatcast die bi sitenin böle bişe yaptığını biliyorum araştır istersen

...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek

http://listen2myradio.com/

bence senin aradığın böyle bişey.bedava shoutcast server'ı veriyo.winamp'a yüklersin plugin'i.adresine bağlanırsın.insanlarda dinler böylece. 

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kinyas
    kinyas's avatar
    Erkek
    flatcast ile yapabılırsın.hatta winaptan yonetıyorsun yayını.arastır googledan yapamazsan yaz bana yardımcı olurum.
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 6