Radyo Scripti
-
şimdi ben radyo hostingi almadan radyo yayını yapmak istiyorum biraz daha acayım konuyu bir script sayesinde yayın yapmak istiyorum mesela flash veya her hengibi bir script olcak admin panelinden o ana yayın yapacam normal host uzerinden bence mumkun bir sey bole bir script varmı peki
-
arkinfes bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi ben radyo hostingi almadan radyo yayını yapmak istiyorum biraz daha acayım konuyu bir script sayesinde yayın yapmak istiyorum mesela flash veya her hengibi bir script olcak admin panelinden o ana yayın yapacam normal host uzerinden bence mumkun bir sey bole bir script varmı peki
-----------------------------radyo scripti diye bişi olmaz :S
piyasada gezen radyo scriptleride istek paneli tarzı bişi. radyo hosting almadan yayın yapamazsın.
ücretsiz bu hizmeti veren site yoksa tabi.
-
dediğin şey teorikolarak mümkün değil gibi ama istersen kendi bilgisayarına shoutcast server kurup işi halledebilirsin
-
flatcast die bi sitenin böle bişe yaptığını biliyorum araştır istersen
-
http://listen2myradio.com/
bence senin aradığın böyle bişey.bedava shoutcast server'ı veriyo.winamp'a yüklersin plugin'i.adresine bağlanırsın.insanlarda dinler böylece.
-
flatcast ile yapabılırsın.hatta winaptan yonetıyorsun yayını.arastır googledan yapamazsan yaz bana yardımcı olurum.
Toplam Hit: 1082 Toplam Mesaj: 6