Radyo, Sinema Ve Televizyon Bölümü Hakkında...
-
Arkadaslar mhtemelen Erciyes Üniversitesi Radyo sinema tv bölümüne yerleşeceğim bu sene sıralamam 46 bin 2. öğretiminde tercih ettim yksek ihtiml gelcek...
liseden beri hep sinemaya ilgi duymuşumdur ve içinde olmak istemişimdir. hedeflerim büyük sevdiğim bir meslek o yüzden severek okuyacağım ve çok çalışacağım.
Sizler bu bölüm hakkında ne düşünüyosunuz geleceği var mıdır Sektörün içinde bulunanlar sektör nasıl canlı mı durgun mu... bundan 3-5 sene sonra ne olur durum.
Ve Erciyes Ünisi hakkında bilgisi olan varmı yani bu bölüm ve genel olarak ? Kayseride olmama rağmen eğitim kalitesini hiç bilmiyorum :S
ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim
-
hocam mümkünse İstanbul'u yukarıya yaz merkezden anadoluya doğru yaz o bölümlerde
-
biraz da ortam varsa çok iyi paralar kazanırsın ilerde. ama doğru meslek kolunu tercih etmen lazım. kalkıp da muhabir olma yani. okusuğun sürece sınıfınla bölümünle iyi bağlantılar kur. ilerde iş hayatında okul arkadaşlarını arayacaksın yardım istemek için veya iş imkanları için.
-
Ben bu sene bölüme başlıycam geçen sene hazırlıktaydım. Anadolu üniversitesindeyim. Aynı zamanda sektörün de içindeyim. Sana en başta söyleyeceğim şey okulda hiçbir şey öğrenemeyeceğindir. Kendini bi prodüksiyon şirketine falan atarsan orda işi öğrenirsin yanında diploma da işine yarar yükselirsin belki. Ama okulu bitirenlerden biliyorum çoğu kameraya bile elini değmeden mezun oluyolar. Kalite yönünden bizim okulu tavsiye ederdim ama tutar mıydı bilmem orasını. Dediğim gibi bu işin içine girip kendini geliştirmeye uğraşırsan bi şeyler yapabilirsin. Bu işin ameleliği çoktur onlara da katlanman lazım bi süre. O yerlerden geçmem bana zor gelir diyosan hiç bulaşma derim. Ama bi süre sıkcaksın dişini iyi bi yere gelirsen güzel paralar da kazanırsın.
-
arkadaşım Erciyes te RST okuyor ama salak bi kızdı yani bişey anlatabileceğini sanmıyorum :D bu arada aklıma geldi deniz naptı üniv yi durumları nasıl
-
bende radyo tv yazdım büyük ihtimal marmara radyo tvdeyim. Biraz çevre oluşturdun mu iyi sonuclar elde edersin diyorlar.
-
erciyes ünisinin eğitim kalitesi hakkında bilgisi olan varmı, özellikle bu bölüm için ?
-
tüm mesleklerde tek bi gerçek var; Seven para kazanır sevmeyen zorluk çeker.Sen seviyorsan önüne bak derim hiç suyunu bulandırma kardeşim :)
-
brutalalien bunu yazdı:
-----------------------------
erciyes ünisinin eğitim kalitesi hakkında bilgisi olan varmı, özellikle bu bölüm için ?
-----------------------------Pek iyi olmadığını duydum birkaç yerden ama bilmiyorum tam olarak. Zaten bu bölümde iyi olan birkaç okul var.