folder Tahribat.com Forumları
linefolder Eğitim & Ödev & Bilimsel Döküman
linefolder Radyo, Sinema Ve Televizyon Bölümü Hakkında...

Radyo, Sinema Ve Televizyon Bölümü Hakkında...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Arkadaslar mhtemelen Erciyes Üniversitesi Radyo sinema tv bölümüne yerleşeceğim bu sene sıralamam 46 bin 2. öğretiminde tercih ettim yksek ihtiml gelcek...

liseden beri hep sinemaya ilgi duymuşumdur ve içinde olmak istemişimdir. hedeflerim büyük sevdiğim bir meslek o yüzden severek okuyacağım ve çok çalışacağım.

Sizler bu bölüm hakkında ne düşünüyosunuz geleceği var mıdır Sektörün içinde bulunanlar sektör nasıl canlı mı durgun mu... bundan 3-5 sene sonra ne olur durum.

Ve Erciyes Ünisi hakkında bilgisi olan varmı yani bu bölüm ve genel olarak ? Kayseride olmama rağmen eğitim kalitesini hiç bilmiyorum :S

ModS:Konu Doğru yere Taşınmıştır.Konuları Düzgün yerlere Açmaya dikkat edelim

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yawuz
    yawuz's avatar
    Erkek

hocam mümkünse İstanbul'u yukarıya yaz merkezden anadoluya doğru yaz o bölümlerde

tahribat.com a can feda
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tekken'deki Eddy
    Prometheus
    Prometheus's avatar
    Erkek

biraz da ortam varsa çok iyi paralar kazanırsın ilerde. ama doğru meslek kolunu tercih etmen lazım. kalkıp da muhabir olma yani. okusuğun sürece sınıfınla bölümünle iyi bağlantılar kur. ilerde iş hayatında okul arkadaşlarını arayacaksın yardım istemek için veya iş imkanları için.

________ inspired by love and guided by knowledge _______
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

Ben bu sene bölüme başlıycam geçen sene hazırlıktaydım. Anadolu üniversitesindeyim. Aynı zamanda sektörün de içindeyim. Sana en başta söyleyeceğim şey okulda hiçbir şey öğrenemeyeceğindir. Kendini bi prodüksiyon şirketine falan atarsan orda işi öğrenirsin yanında diploma da işine yarar yükselirsin belki. Ama okulu bitirenlerden biliyorum çoğu kameraya bile elini değmeden mezun oluyolar. Kalite yönünden bizim okulu tavsiye ederdim ama tutar mıydı bilmem orasını. Dediğim gibi bu işin içine girip kendini geliştirmeye uğraşırsan bi şeyler yapabilirsin. Bu işin ameleliği çoktur onlara da katlanman lazım bi süre. O yerlerden geçmem bana zor gelir diyosan hiç bulaşma derim. Ama bi süre sıkcaksın dişini iyi bi yere gelirsen güzel paralar da kazanırsın.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    eray
    eray's avatar
    Erkek

arkadaşım Erciyes te RST okuyor ama salak bi kızdı yani bişey anlatabileceğini sanmıyorum :D bu arada aklıma geldi deniz naptı üniv yi durumları nasıl

Nihayet kendimle başbaşa kalabileceğim günler geldi..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

bende radyo tv yazdım büyük ihtimal marmara radyo tvdeyim. Biraz çevre oluşturdun mu iyi sonuclar elde edersin diyorlar. 

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

erciyes ünisinin eğitim kalitesi hakkında bilgisi olan varmı, özellikle bu bölüm için ?

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    dede
    dede's avatar
    Erkek

tüm mesleklerde tek bi gerçek var; Seven para kazanır sevmeyen zorluk çeker.Sen seviyorsan önüne bak derim hiç suyunu bulandırma kardeşim :)

...
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozAnkaraguclu
    ozAnkaraguclu's avatar
    Erkek

brutalalien bunu yazdı:
    -----------------------------

erciyes ünisinin eğitim kalitesi hakkında bilgisi olan varmı, özellikle bu bölüm için ?

-----------------------------

Pek iyi olmadığını duydum birkaç yerden ama bilmiyorum tam olarak. Zaten bu bölümde iyi olan birkaç okul var.

"Milliyetin en belirgin niteliklerinden biri dildir. Türk milletindenim diyen insan her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. " Mustafa Kemal ATATÜRK
Toplam Hit: 1111 Toplam Mesaj: 9