Radyo Sinyalini Arttırmak
-
Evet arkadaşlar radyolarımız vardır pek kullanan kalmasa da radyonun zevkini bir kere almış arkadaşlar kolay kolay bırakamazlar gel gelelim bulunduğum yerde küpe fm çekmiyor fakat 20 km ötede bir şehir var radyo oradan müthiş çekiyor benim radyomun bunu çekmesi için çekim alanını nasıl genişletebilirim veya böyle bir şey olabilir mi ?
-
exa radyo isimli programı şiddetle öneririm radyo seviyorsan mutlaka müptelası olacaksın.sorunun cevabına gelince en mantıklısı interneten dinlemek illede radyo ile dinleyecem diyorsan sağlam bir anten ve basit bi devresi vardı bobinli falan onu yapman lazım
-
P2p radyolar olsa keske, dinleyen arttikca kalite de artar :) otoyolda falan..
-
exa radyoyu kullandım ama readon tv diye bir program var hem tv hem radyo özelliği var ve baya güncel kanalları var,ama illa radyo ile dinlemek isteyenlerdenim tamam kabul ediyorum eski bir mantık ama ben radyoyla dinlemekten daha fazla ve değişik bir haz alıyorum...
-
radyodan çıkan bir fm kablosu var onu,receiver'a gelen anten kablosana bağlasam sinyal artar mı ? :D
-
Çatı anteni kullan. Tırmık anten olarakta bilinen yönlü yaği antenler hala satılıyor. Çanaktan önce çatılarda kullanılan antenlerden bahsediyorum. Birçoğu FM frekans aralığı içinde çalışır ve bu durum kitabında, broşüründe yazar. Radyonun normal antenine tellede bağlayabilirsin yada daha iyisi TV lerdekine benzer anten girişi olan bir radyo edinebilirsin.