Radyo Sitesinden Nasıl Para Kazanılır?
-
Günaydın arkadaşlar 700 onlinesi olan bir radyo sitesinden nasıl para kazanabilirim? Adsense az veriyor günlük 5k hit ama 700 online. Link satış vs. işlerini hiç bilmiyorum. Başkasının sitesine online user kazandırarak kazanabilirmiyim veya başka yöntemleriniz var mı?
-
4Senarist bunu yazdı
Günaydın arkadaşlar 700 onlinesi olan bir radyo sitesinden nasıl para kazanabilirim? Adsense az veriyor günlük 5k hit ama 700 online. Link satış vs. işlerini hiç bilmiyorum. Başkasının sitesine online user kazandırarak kazanabilirmiyim veya başka yöntemleriniz var mı?
Frame ile başkasının sitesinde online göstererek kazanılabilir mi?
Konu günceldir.
-
Hocam öncelikle yayında reklam verebilirsin.
işleri daha çok büyütmek istiyorsan, yerel radyo işlerine girebilirsin.
-
HoLyCat bunu yazdı
Hocam öncelikle yayında reklam verebilirsin.
işleri daha çok büyütmek istiyorsan, yerel radyo işlerine girebilirsin.
Reklam şirketlerine dilenmek istemiyorum hocam yayında sesli reklam verme falan. Yerel radyoda şuan için çok uzak. Online kullanıcıyı başkasının sitesinde de göstererek kazanmanın bir yolu olsaydı çok işime gelirdi.
-
Kimseye dilenmek zorunda değilsin, sadece birkaç şirkete falan teklif sunacaksın 10-15 saniyelik artık neyse bir reklamınızı her seferde 10 lira olarak veya günde 5 kere 40 lira tarzı fiyatlar sunacaksın. Tabi böyle sunarsan bu ne diyo amg diye reddederler. Düzgün bir şekilde yazı yazman lazım. İstemezlerse de zorlamayacaksın iyi günler deyip geçeceksin.
-
Direk reklam almazsan ölü para kazanırsın hiçbi adsense benzeri seni tatmin etmez reyis
-
radyoyu satarak kazanabilirsin. :D hangi radyo bu pm ?
-
hocam bence bu tarz işlerde en güzel kaynak r10 oraya bi bakın orda sorularını cevaplarsın pr ve alexan iyi ise link ve tanıtım yazısından aylık 1-2 bin i bulursun bu hitle
-
Başkalarına yayın yaptırarak kazanabilirsin. İşi biraz saas'a çevirip kullanıcı satabilirsin. Mesela ben yayın yapmak istiyorum, istediğim reklamı da yapabilirim. Kazancın güzel bölümünü bana verirsen hem kendi reklamını yaparsın hem de para kazanırsın. Bunlar daha aktif para kazanabileceğin yöntemler. Tabii ki adsense gibi ağlardan da reklam alabilirsin.