Radyo Vericisine Girmek ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    the-weyst
    the-weyst's avatar
    Erkek
    Yerel bir radyo vericisine girip istedigimizi soleyi bilmemiz imkanlımı veya bole birseyi nasıl yaparıs..

The-weyst $ SeCuRiTY
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    444
    444's avatar
    Erkek
    hoja sen daha kuvvetli bi radyo vericisi yaparsan yayin frekansına dalarsın...

bak bi site vereyim, cok guzel bi site...

http://www.geocities.com/fpetricli2/elektro/sema/konu02.htm

her turlu verici var,dene ama dikkat et,rtuk yakalamasın seni....hehehe :))

#not#

Türkiye Cumhuriye- ti'nde (R)adyo (T)elsiz (Ü)st (K)urumundan izin alınmadan profosyonel ve amatör amaçlı radyo yayını yapılamaz.

nox...!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    bakın ben size bişii annatiim:
    ben ankarada krtuluş dikimevi civarında oturuyorum.bi gece ev arkadaşlarımla radyo dinnerken tesadüfen bi kanalda şööle bi cümle duyduk:
    kafası hariç 19 santim...
    dumur olduk..lan dedik nooluyoz..merak edip biraz dinledik..kim duysa kusar ama çok ciddiyim:((adam resmen canlı yayında masturbasyon yapıyo:(radyo normalde arabesk çalan bi radyo..neyse dedik..ne insanlar var dedik:((
    bi kaç gün soona gene karıştırırken gene aynı iğrenç sesi duyduk..ama bu sefer sadece o kanalda değil tüm frekanslarda adamın sesini az çok duyabiliyoduk..ööle olunca bunu yapanın bize yakın biyerlerde olduunu düşündük..hatta dalga bile geçtik yaa şimdi bizim üstteki yaşlı amca olurmuş muhahah diye:(((
    bikaç gün sonra ben gece saat 4 te ders çalışıodum..pencere açıktı oda havalansın die..yan apartmanın kapısı anahtarla açıldı sonra açan adam birine telefon etti..ama hala içeri girmedi..karşıdaki kişiye şööle diyodu:
    yaa hoca ben eve geldim ama bak ne dicem 101.1 de radyo megasite die bi radyo var..şimdi orayı aç.ya biri internetten yayına girio çok acaip şeyler söölüo kesin dinle bak....
    ben tabi sesi hemen tanıdım..şok!!adam yan apartmanda..
    hemen gittim kızları kaldırdım..hemen açtık radyoyu ve gerçekten de 2 dakka içinde adam gene aynen başladı:(((
    biz de geçtiimiz dalgaların gerçek oluşunun şokunu yaşadık..ama yine de dalga geçebildik huhahaha adam bi de bizim eve gelirmiş diye..ve güldük:((
    kızlar yattı ben de ders çalışmaya devam ediodum..evimiz zemin kat.
    15 dakka kadar sonra sesler duydum..kedidir köpektir dedim..ama birinin çaktırmadan yürüdüünü hemen annadım..o 5 saniye içinde aklımdan neler neler geçti anlatamam..ulan ya oysa diorum sonrada yok yaa gecenin 4 buçuu diyorum..
    ben bööle düşünürken sesler iice yaklaştı..o anda birinin penceremin tam önünde derin derin nefes alıp verdiini farkettim..
    sktr dedim yoksa dalgalarımız gene gerçek mi oluyo!!!
    ben bunu düşünürken çok tanıdık bi ses:
    hemşireeeeee....dedi:((
    neye uuradıımı şaşırdım..dondum kaldım yerimde..
    bu konuşmaya devam ediyo:
    konuşabilirmiyiz,açın pencereyi,korkmayın ben de sizin gibiim ,beraber çok güzel şeyler yapabiliriz,çok hoşunuza gidicek falan falan...
    neler geçti aklımdan..açıp pencereyi baara baara ana avrat küfür mü etsem..çalıştıım kalın kitabı kafasına mı indirsem..polisi mi arasam..bişii demeden ve yapmadan gitmesini mi beklesem..paso çeviriyorum kafamda..en sonunda kalkıp polisi aramaya karar verdim.kızları uyandırmadım çünkü onlar deli korkarlar..kalp krizi falan geçirirler die tırstım..allahtan ben soğuk kanlıyım bu durumlarda:((polisi aramaya kalktıımda bu hala seslenio bana gitmeyin falan die..aradım polisi herşei sööledim..hemen geldiler..ama kaçmış it..ama o günden soona bikaç gün daha gezmişler bizim çevrede..ve sanırız yakalanmış..radyodada duyulmaz oldu..
    sonra radyoya haber verdik..sizin yayına bööle bööle yapıolar die..galiba bu yüzden de yargılancakmış..umarım cezasını alır..
    vesselam huzurumuzu bayaa kaçırdı amcam..
    bence siz bu radyo işine hiç girmeyin....
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HELLOWEEN
    HELLOWEEN's avatar
    Dişi
    bu olay sonrasında en çok bozulduğum şey de ne oldu biliyomusunuz:)))adamın bana hemşire demesi:PPpp
    bidaha gelirse ona şööle diycem:her gördüün beyaz önlüklü,eli stetoskoplu kızı hemşire sanma salak..ben tıp öörencisiyim ii takip et bidaha
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordofdarkness
    swordofdarkness's avatar
    Erkek
    dumur bi olay bea.yasık şimdi.

bisim bi arkadaş vardı.topkapıda otururdu.bi gün elide bi devre ile geldi.pek bişi yoktu devrede bi mikrofon vardı dişe değer
    açın radyoları bak naapcam dedi.herif direk küfrediyodu.ne dediyse o alandaki bütün frekanslarda aynen yayınlanıyordu.
    kaç para o şey die sorduk bir buçuk milyon demişti.o paraya baskı devre flip-flop veriyolardı o zaman.frekans bozucu da aynı para war mı şimdi böle bişi yaw...

Kısa Pantolon, Paslı Çakı, Dizde Kabuk Bağlamış Yara, Kısa Çakı, Paslı Pantolon, Yarası Gözde Kalmış Kabuk
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HolyBoY
    HolyBoY's avatar
    Erkek
    Hellowen kanka senin başına gelen olay baya komik ve ürkütücü :)
    Bide benim başıma bişi geldi bi arkadaşın bizim mahellede internet kafesi var. ana makinaya oturdum orda belgelerimde ses dosyları var neyse ben actım nevar diye. ne duyuyum Boktan Fm e hoşgeldiniz yayınımız havai adalarından yapıyoz falan gibi taşak muhabetler var. Alla Alla dedim çağırdım arkadaşı bune diye. Dediki Gece 1 den sonra adamın biri kacak yayın yapıyomuş diğer radyoların frekansta bizda radyo kartı ile dinlerken kaydettik diye neyse o akşam 12den sonra arkadaş cafeyi kapattı biz kaldık sadece içerde ulan arkadaş çıkardı techizatları reciver gibi bi kutu çıkardı ben bunela dedim Lan Çaktırma Radyo Yayınını Ben Yapıyom Burdan dedi. İnanmadım baştan Adam Cafenin Bulunduğu binanın Tepesine (7.kat) Verici Anten Koymuş bitane. Sonra o aleti bilgisayara bağladı ordan bi program yardımı ile yayına başladı neyse bende katıldım yayına konuk olarak :)) birazda tırsıyom polis filan basar diye :)) ama ilk defa radyonun canlı yayınına hemde sütüdyodan katılmanın verdiği heycanla duruyom hala orda. sordum aletleri israili birinden temin etmil baya büyük bi para baymıştı. Koskoca bi merkez bi ilçeye yayın yapıyodu Tepedeki verici anten sayesinde. Neyse Radyonun Adı Boktan FM di kafasına göre parçalar çalıyodu beraber taşak muhabeti yapıyoduk ünlülerle dalga degiyoduk felan. Hele Keko nun Sabah erken çok erken Muhtarın Eşeğini araken parçasını çalıyodu sürekli :)) Ama arkadaşın akıbeti pek iyi olmadı bigece polis kafeyi basmış adam şimdi içerde.
    O sırlar bilgisyar bölümünde okumama rağmen elektronik dersleri görüyoduk kendi yaptığımız bi devre ile bir sınıftan öbür sınıfa yayın yapabiliyoduk.

Walla bu işlere girmeyin derim. Yayına girip kendinizi tatmin ediceksiniz ama sonunda yakalanırsınız unutmayın

1Numara.ORG WORK TEAM [ www.1Numara.ORG]
Toplam Hit: 2193 Toplam Mesaj: 6