Ragnok Ergostrike7
-
Tesadüfen TikTok'ta önüme düştü.
Reddit'te birileri firmanın delicesine reklam yaptığını ve milletin dürüst davranmadığını, kısacası farenin eh işte olduğunu söylüyor.
Bunun atası aslında Zalman FG1000'miş.
Zamanında Microsoft da Dual Strike çıkarmış, Doom oynayan bir adamı gördüm video'lardan ama aşırı kötü deniliyor alet için.Kısacası Ragnok kullanan var mı? GTA V bununla nasıl olur? Ve gündelik ofis işlerinde bileği daha mı az yorar?
TiThousand tarafından 14/Nis/26 00:23 tarihinde düzenlenmiştir -
ucak oyunları harici hiçbir oyunda başarı saglanmadı sagladım diyende yediği kazıgı baskalarıda yesin diye iyi diyordur :))
-
yanlıs anlasılmasın zalman için dedim..
-
cybermole bunu yazdı
ucak oyunları harici hiçbir oyunda başarı saglanmadı sagladım diyende yediği kazıgı baskalarıda yesin diye iyi diyordur :))
Hangisi için diyorsun? Başarı sağlayan yani.
-
simlator x microsofttu o dönem
-
tutulmadı zaten hocam hem gereksiz pahalıydı o dönem hem bilek ağrısından kullanan 1 hafta kullanmadı satısa cıkardı firmanın hatası bu tarz bi fareyi ucak oyunlarına göre daha iyi geliştirmemesiydi.. deneyimleyen biri olarak diyorum..
cybermole tarafından 14/Nis/26 01:37 tarihinde düzenlenmiştir -
cybermole bunu yazdı
tutulmadı zaten hocam hem gereksiz pahalıydı o dönem hem bilek ağrısından kullanan 1 hafta kullanmadı satısa cıkardı firmanın hatası bu tarz bi fareyi ucak oyunlarına göre daha iyi geliştirmemesiydi.. deneyimleyen biri olarak diyorum..
Dual Strike için diyorsun sanırım, çok doğru.