folder Tahribat.com Forumları
linefolder Programlama Genel
linefolder Railsde ‘Create Post‘ Ve Sonrası

Railsde ‘Create Post‘ Ve Sonrası

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar sayfada yeni post oluştur butonu var ve jquery ile yapılmış form kutucugu çıkıyor. yeni bir post oluşturabiliyorum.  sonrasında show sayfasına yönlendiriyor ve orada görebiliyorum ne girdiysem show sayfasında ve geri linkine tıkladıgım zaman indexe döndüğümde script kapanmış oluyor, bütün form kutucugunu sayfanın en tepesinde görüyorum. nerede hata yapıyor olabilirim ?

show.html.erb

<%= link_to 'Geri', :controller => "smashbucklers" %>

SmashbucklersController dosyasi

def show

end

def new
                @smashbuckler = Smashbuckler.new
    end

def create
                @smashbuckler = Smashbuckler.new(smashbuckler_params)

respond_to do |format|
                      if @smashbuckler.save
                        format.html { redirect_to @smashbuckler, notice: 'Post tanitildi.' }

else
                        format.html { render action: 'index' }
          end
        end

end

Rake:routes

smashbucklers         GET    /smashbucklers(.:format)          smashbucklers#index
                                      POST   /smashbucklers(.:format)          smashbucklers#create
     new_smashbuckler    GET    /smashbucklers/new(.:format)      smashbucklers#new
    edit_smashbuckler      GET    /smashbucklers/:id/edit(.:format) smashbucklers#edit
         smashbuckler         GET    /smashbucklers/:id(.:format)      smashbucklers#show
                                      PATCH    /smashbucklers/:id(.:format)      smashbucklers#update
                                      PUT    /smashbucklers/:id(.:format)      smashbucklers#update
                                      DELETE /smashbucklers/:id(.:format)      smashbucklers#destroy

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    smok3
    smok3's avatar
    Erkek

hocam sorununu doğru anladım mı emin değilim ama index.html.erb dosyasına aşağıdaki kodu ekleyip dener misin?

<meta http-equiv="pragma" content="no-cache">

never say never...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Lord
    Dark_Lord's avatar
    Erkek

show'un içi neden boş ?

"biz televizyon izleyerek, milyonerler, sinema tanrıları, rock yıldızları olacağımıza inanarak büyüdük ama olamayacağız... hepimiz heba oluyoruz... bütün bir nesil benzin pompalıyor, garsonluk yapıyor ya da beyaz yakalı köle olmuş... reklamlar yüzünden araba ve kıyafet peşindeyiz... nefret ettiğimiz işlerde çalışıyor, gereksiz şeyler alıyoruz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek
    Dark_Lord bunu yazdı

show'un içi neden boş ?

show metodunda herhangi bir işlem yapmıyorum

html.erb de yapıyorum

@smok3 olmadı hocam

İnsanların size karşı olması diye bir şey yoktur dostlarım, onlar sadece kendilerinden yanadırlar o kadar. bukowski
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    torf
    torf's avatar
    Erkek

Arkadaşlar yaptım.

http://api.rubyonrails.org/classes/ActionView/Helpers/UrlHelper.html#method-i-link_to

bu linkte açıkladıgı üzere,

<%= link_to "Geri", smashbucklers_path, method: :get %>

koymak yeterliymiş

teşekkürler saolun yinede

Toplam Hit: 900 Toplam Mesaj: 5