Ram Alcam Ama ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

Beyler ram alcam ama http://www.mavibilgisayar.com gezeyim dedim bakıyorum

BIGBOY-->DDR2 667 512MB 512DDR2PC2 530037 $
    BIGBOY-->DDR2 533 1024MB
    -->
    1024DDR2PC2 430039 $
     ikisi aynı fiyat ama birisi 1024 birisi 512 hangisini alsam daha salıklı olur veya alternatif leriniz varsa yardımcı olurmusunuz

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    proxy
    proxy's avatar
    Erkek

37 dolara 512 ram mi olur be oha diyorum

http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=47&productid=bd81005    şunu al hem bonus kartın varsa ve peşin fiyatına 4 taksit seçeneğini seçersen kargo bedava olur

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    internetten almıyorum burdada fiyatlar hemen hemen aynıdır sadece fikrinizi almak istedim
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

ya mehmet abi yannış yazmıştır oraya onu, 418 18 85 e telefon et sor bi... yannış geçmiş olabilir fiyatlar.

2* 512 667 alırsan daha güzel olur ama

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

Ram olarak Kingston'un kalite oldugunu dusunuyorsan, sana Nanya Elixir almani oneririm, Kingstonda Nanyanin ciplerini kullaniyordu, Nanya'nin Elixir hem performans hem fiyat olarak cok uygun.

Nanya Elixir neymis hic duymadim diyorsan, tayvan/cin pazarlarindan stoklama KINGSTON alma SAMSUNG RAM kullan.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    abi burası çorum ya fiyatlar aynı olur sanıyodum bi yere soruyum dedim 512 400 e 60 ytl diyo :S nerden alcam acaba
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hojucuk
    hojucuk's avatar
    Erkek

buyuk sehire  gitme imkanin varsa git kendin al dicem ama yol parasi ile ayni hesaba gelir,  internetten arastirip siparis et, adresine yolluyor adamlar. bir onceki mesajdaki uyarimida dikkate al.

C* ya hepsin ya hic..ya TÜRK"sün ya pic!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek
    tamam dikkate alcam sağol ilgin içn
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PowerfuL
    PowerfuL's avatar
    Erkek
    a.q o değilde ddr 400 ler neden bu kadar pahalı oldu. Makineyi 2 gb yapim dedim 150 milyon civarı kingstonlar(1GB). Ucuz bulabileceğim yerler var mıdır acep ?
Toplam Hit: 983 Toplam Mesaj: 9