Ram Bellekte Bad Sector?
-
Arkadaşlar pc de4 gb lik kingston ram var. bunun 2 gb lik olanı bozuk yani Pc de durduk yere ram okuma hatası veriyor ve pc yeniden başlıyor.Acaba Bu ram içerisindeki bozuk sector u onaran program varmıdır sizce tıpkı hdd bad sector onarma programları gibi.Bilgilerinize yardımlarınıza ihtiyacım arkadaşlar çöpe gitmesin ram cezim
-
ramler ömür boyu garantili olur reyiz servise götür
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Hacım ram ı bir siteden almıştım getir götür kargo ücreti falan masraflı iş olacak daha pratik yöntem arıyorum
-
Sanıyorum sisoft sandra'da ramdeki hataları benchmark ile görebiliyorduk. Bir dene istersen.
-
lalada bunu yazdı:
-----------------------------eskidendi onlar.
kingston önce ramin ömrü boyunca geçerli olan garantisini 5 yıla, şimdi de 3 yıla çekti
-
amele_2 bunu yazdı:
lalada bunu yazdı:
-----------------------------eskidendi onlar.
kingston önce ramin ömrü boyunca geçerli olan garantisini 5 yıla, şimdi de 3 yıla çekti
-----------------------------2 ay önce aldığım kingstonların üstünde ömür boyu yazıyor
-
Bende yeni konu acmıyayım burdan devam edeyim.. Benimde sipariş verdiğim Ram'lerim bugun elime gecti.. Cok pahalı a.q yaa ddr'lar :@ Neyse.. 1 gb 400mhz ddr ram aldım.. pc de 2x256 mb vardı.. bunları 1,5 gb olarak kullanamıyorumya..
Yeşillerin bitanesine 256mb diğerine 1 gb takıyorum pc 1,25 goruyor diğer mor socketteki 256mb rami gormuyor :s
Mor socketlere takıyorum 256mb+1gb ramlari bu sefer hiç görmüyor.. Mor socketlerde sorun mu var acaba..anakartım= msi k8n neo2

-
Yeni konumu acsam millet görsün diye 8-)