RAM Hakkında Kafam Karıştı....
-
arkadaslar pc den hıc!! az !!!! ama bıraz anlayan bırısı olarak ne kadar anladıgım ortada işte :DD maaluumm köylu cocuguyuk biz laptoplarla değil şişme toplarla böyüdük :DDDD
Benım ram 8 gb dyor özellıklerde
3.15 kullanılabilir diyor bu nası iş arkadaş ?
neyse bunu sıfırlamanın 8 gb kullanmanın bir yolu var mı yoksa salla kalsın mı böle diyosunuz..bi de format cekcem ,,
gerci format manyagı oldu makınaa :DDD
tavsiyelerinizi beklıyorum ..tşk
-
Format attığın sırada yüklediğin işletim sistemi 64 bit olsun hocam.
sen ne kuruyorsan 32 bit kuruyorsun , o yüzden 8 gb ram kullanamıyorsun.
anahtar kelimeler : windows 7 64 bit ultimate , windows 8.1 64bit pro
-
32 bit 64 bit işletim sistemi farklarını araştır.
64 bit kur RAM hepsini görecektir.
-
derhal 8.1 embedede 64 bit sürüme gecem yanı..anladım eywllah.pekı bu formata baslarken yuklencek yer secılıyor işte disk yerlerı..bu makınada 2 disk secenegi var format baslarken..1. 250 gb ama cogu dolu %70 kadarı--2.cii boş 700 gb.. ben hep 2ncı seçip formatlıyordum..merakta edıyordum kı o 1.ncıyı silsem bıcımlendırsem ne olur..eger bi şey olmaz dersenız onuda sileyım makına temız olsun eskiden yuklu hıc bı sey kalmasın..ne dersiniz? canlar..
-
Özel dosyaların varsa silinir. Yok sıfır bilgisayar ise hiç bir şey olmaz şu anki kullandığın işletim sistemine ait dosyalar da silinir yerine tertemiz bir işletim sistemi kurulmuş olur.
Tahminim hdd yi ikiye bölmşler. 250 GB ve 700 GB şeklinde.
-
bende öyle düşünmüştüm eywllah o sekılde yaparız temiz bi sistem kurulsun bari..zaten dreamsparktan ogrencı ayagından keyde aldık etkin olcak ürün etkınlestırmeylede ugrasmıcaz..eywllah.
bu arada imlegend kardesım..sen legendonlıne oynuyormusun..senin nickte biirni tanıyorum.gerci cok oldu o da bende bıraktık oyunu :))
srv 110 dan
-
don_carlione001 bunu yazdı
bende öyle düşünmüştüm eywllah o sekılde yaparız temiz bi sistem kurulsun bari..zaten dreamsparktan ogrencı ayagından keyde aldık etkin olcak ürün etkınlestırmeylede ugrasmıcaz..eywllah.
bu arada imlegend kardesım..sen legendonlıne oynuyormusun..senin nickte biirni tanıyorum.gerci cok oldu o da bende bıraktık oyunu :))
srv 110 dan
onlara vakit kalmıyor.