Ram Lazım - Ddr2 Mhz Farketmez
-
Merhaba millet, çook acil ram gerekli çevremdeki tüm bilgisayarcılara sordum fakat kimse satmıyomuş :( satan bir yer var o da 110tl istedi, 4gb jigsaw ddr3'ü o fiyata aldım amk ben :D
pek param yok fakat ücretli / ücretsiz kargolayabilicek olan var mı? Pek kaliteli olmasına gerek yok, 512mb bile olur, sadece çalıştırsın yeterli
-
bi kere up ol acil olmasa uplamam ama :(
-
ddr2 lerin fiyatı, ddr3 lere göre daha pahalı hocam. hatta ddr1 ler dahda pahalı :)
belirtmemişsin. laptop ramimi kasa ramimi?
-
crimeangel bunu yazdı
ddr2 lerin fiyatı, ddr3 lere göre daha pahalı hocam. hatta ddr1 ler dahda pahalı :)
kasa için hocam çok acil bir makine daha lazım oldu, elimdeki rami de 2-3 ay önce tbtden birisine yollamıştım hayrına :) herşeyi topladım, ram kaldı bi
-
pm yolladım.
-
crimeangel bunu yazdı
Hatta sdramler daha da pahalı :D
-
kanka öğretememişim sana Mhz Fark eder eğer 2. ram olarak alıcaksan ha eğer 1. ram yine fark eder bazı anarkartlar açmaz her mhz i =)
-
Reskam bunu yazdı
kanka öğretememişim sana Mhz Fark eder eğer 2. ram olarak alıcaksan ha eğer 1. ram yine fark eder bazı anarkartlar açmaz her mhz i =)
board sorun olmaz pampa, board bol bende, cpu da bol cpu fan falan :/ ama ram yok
-
Yeni konu açmak istemedim.
İhtiyacım olduğunda, Perpa veya çevresinden 2. el ram, hdd v.s.. alabileceğim yer tavsiyeniz varmıdır ?
-
bende var 1gb çalışıyor sanırım :D
-
ben ram ayarladım bu arada :D