folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Ram Slotu Neden Bozulur??

Ram Slotu Neden Bozulur??

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

Hacım dün bilgisayarı kapattım saat 11 gibi sonra yattım zıbardım sabah kalktım okula gittim geldim pc yi açtım açıladı işte uğraştım birazcık ekran kartını çıkar tak falan filan sonra anladım ki mevcut ram slotlarından birisi bozulmuş :| bu kodumun slotu neden bozulur nedir durduk yere bozulurmu? bileniniz edeniniz varmı?

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    ram slotunun bozuk olduguna emin misin?yani ram slotu bozulma ihtimali düşük olsa gerek hele ki durduk yere.voltajdan falan dicem ama neden bi tek ram slotu
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek
    evet eminim :| iki tane ram slotu var ayrıca ıkı tanede ram :| ramler sağdaki slotta çalışırken soldakinde çalışmıyor :|

Cehennemin dibine kadar yolum var daha.. || Nasılsa her yalnız kendine sürgündür Asmera unutma.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugax
    bugax's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    tozlanmıştır , üfle :D benimkine takmak içinde çok uğraşıyorum,ama sonunda görüyo.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    Kardeşin/yegenin vs varsa ve içinin tozunu almak falan için içini açtıysa kasanın yapmıs olabilir. Ben elektrik supurgesinin ucuyla bozmustum bi kere

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

@elmasekeri

yok hacı toz fln değil :| sildim süpürdüm yaladım ama sonuç hala aynı :|

@gkhn759

hacı kasanın yan tarafları açık evde de kardeşlerim var ama ellemezler  onlar :| yani birinin dokunmasıyla bozulcak bişi değil :s  durdur yere zarar cıkıyor ıste amk:|

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek
    benm 3 slot var 2 tane de ram var o/c yaparken biri mefta oldu allahtan yerim var hala :)  sende öle voltaj ayarlarına bulaştınmı ?
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bortecine357
    bortecine357's avatar
    Erkek
    çalışmayan ram slotuna  ram taktığında ses geliyomu yani arza uyarısı veriyomu yoksa hiç ses yokmu bide işlemcini söylermisin

SAHİPSİZ VATANIN BATMASI HAKTIR SEN SAHİP OLURSAN BU VATAN BATMAYACAKTIR
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    enteresan bi sorun :) anakart alıcaksan .. asus almanı oneerırım :) yada msi :) ... almadan evel şöle bir uygulama yap.. anakartı sökup.. diş fırcasıylla guzel bır sekılde.. temizle.. tekrar.. monte et.. bakalım calıscakmı :) 
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Gizem
    sLeymN
    sLeymN's avatar
    Erkek

over clockla uğraşmadım :| anakart daha yeni amk :| 2 ay olmadı alalı gigabyte s series :|

ayrıca ses gelmiyor fakat pcnin ön paneldeki kırmızı ışık hiç yanmıyor :| ayrıca işlemcimde p4 3.0 :| 

Toplam Hit: 3470 Toplam Mesaj: 10