Ram Sorunu :(

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek

Elimde K8N Neo2 Platinum anakart var ben yanlışlıkla kingston 1gb ddr2 ram aldım.
    Neyse takmaya calıştım yuvaya girmedi :( yani şimdi ben boşuna mı almış oldum.
    ddr yuvasıyla ddr2 yuvası farklı boyutlarda mı oluyor?Neden ddr2 kullananamadım.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek

elimde 4 tane kingston 1gb ddr2 ram var benim anakart ddr2 desteklemiyo elimde patladı anlayacağın. değiştirebiliyorsan değiştirmeyi dene.

edit:satılık değil :D

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ertan
    ertan's avatar
    Erkek

aldığın yere götür durumunu anlat, çok az bi fiyata ya da beleşe takas edebilirsin... Onun dışında anakartını değiştirebilirsin :)

Bundan sonra sadece insan olanlarla muhattap olacağım.. Ona göre karşıma gelin...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Game_Over
    Game_Over's avatar
    Erkek
    DDR2 ler ucuzladı herkes onu kapışıyo şimdi aman ha alırken anakartınız ne uyumluysa ona göre alın ddr400 ile ddr2 lerin giriş tırnakları az bişey yandan farkediyo

Ayranı yok içmeye, taksiyle gidiyo sıçmaya
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mirza Efe
    _Dert_
    _Dert_'s avatar
    Erkek
    internetden alışveriş yaptıgım ıcın iade yolladım geri bakalım kabul edilirse hediye ceki olarak geri kullanabilirim :) kabul edilmezsede 20-25 ytl satarım nabıyım :) alıcı olursa

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 5