Ram Sorunu?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar geçen gün yeni anakart almıştım. 2 gün öncede netten ram aldım burdan bir arkdaşın tavsiyesi üzerine. fakat ramler yuvalara oturmayınca baktım benim elimdeki ram ddr3 benim anakart üzerinde ddr1 ddr2 yazıyor. neyse ddr2 yi alayım dedim fakat oda ne ddr3 4gb rami 67 ye aldım ddr2 4gb ramler 150 lerde. bunun sebebi ne ? birde benim anakart yeni bir anakartmış neden ddr3 desteklemezki!!

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NaZi_
    NaZi_'s avatar
    Erkek

Sen birde SDRamlerin fiyatlarına bak istersen :D

Kendimi bir akşam toplumun ete kemiğe bürünmüş hali ile yemeğe çıkarken hayal ediyorum şimdi; yemekler gelmiş ve çiğnemeye devam ediyoruz. Tam o sırada topluma doğru bakıyorum, ben aseksüel olmaya karar verdim, diyorum ve toplumun yüzü düşüyor. Başlıyor neden ve sonuçlarını sorgulamaya, felaket senaryoları anlatmaya ve yer yer yaftalamaya. Hayal ediyorum, yerimden kalkıyorum ve masanın etrafında bir yarım tur atıyorum, artık toplumun yanı başında, tabiri caizse ensesindeyim. Bir kolumu masaya dayıyorum ve kısa kollu tişörtümden uzanan kollarım yılların emeği sonucu bir kas yığını şeklinde, tam da toplumun bakacağı yerde duruyor. Kulağına doğru eğiliyorum ve şöyle diyorum; desene sen her bi sikimi çok iyi biliyorsun lan ?!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Daniel-Koo
    Daniel-Koo's avatar
    Erkek

İstersen 2012 model olsun DDR2 ise ona göre ram alırsın..  Ram eskidikçe değerlenir :)

SDRAM'lerin bi tanesini 100 TL'den aşağı bulamazsın. Yeni çıkanlarda ucuz olur.

ne diyon?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

iyi madem 2 gün içinde temiz garantili hiç kullanılmamış kingston 4gb cl9 1600mhz rami gittigiidyora koyucam duyrulur

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek

ramleri değişiceğine anakartı değişsen daha mı pahalıya mal olur ? hani anakartı ddr3 destekli almam daha mantıklı gibi geldi bana

Toplam Hit: 818 Toplam Mesaj: 5