Ram Tavsiye [Desktop]
-
Arkadaşlar şurdaki ramlerin 1 gb olanını kullanıyorum. Gerekir mi bilmiyorum ama MSI anakart, AMD işlemci ve ATI ekran kartım var. Xp kullanıyordum artık Vista'ya geçeceğim ama 1 gb bellek ile işkence gibi olabilir. Biraz arama yaptım ama bunların 2 Gb olanını bulamadım. Acaba Kingston alsam bunun yanına sorun olur mu? Ya da şöyle sorayım, Ram tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.
-
DDR2 800 Mhz olduktan sonra sorun olmaz
-
Vista + Visual Studio 2008 + Netbeans 6.5 + Autocad 2009 + Matlab 2008 + Windows'un dandik programları. 1 gb yetmez galiba bunlar için.
-
1 gb sende varmış 1 gb daha alcaksın buda DDR2 800 Mhz olursa sarun olmaz 2 gb sayli hayli yeter
-
Benim bilgisayar
----
Pentium 4 3.0 tek çekirdek
1,5 gb ram
512 ekran kartı geforce 6600
80 gb hdd
asus anakart
----
xp kuruluyken cok gzl.. ama vista için en az 2 gb ram gerekir diye düşünüorum.. cok ram yiyo vista.. windows 7 yi bekleyelim.
-
durduk yere 850 mb ram yiyor:) configure edildigi zaman ram kuuullanimini duserebiliyorsun ..
suan kullanddigin ramin mhz hizina bak 667 ise anakartin destekledigi hizllara bak destekliyorsa 800 mhz ram al
-
RootB bunu yazdı:
-----------------------------Benim bilgisayar
----
Pentium 4 3.0 tek çekirdek
1,5 gb ram
512 ekran kartı geforce 6600
80 gb hdd
asus anakart
----
xp kuruluyken cok gzl.. ama vista için en az 2 gb ram gerekir diye düşünüorum.. cok ram yiyo vista.. windows 7 yi bekleyelim.
-----------------------------Windows 7 de bu problemlere çare olabileceklerini zanetmiyorum.Daha hızlı olacak ama gereksinimler vista ile aynı olacak kanısındayım