Ram Tavsiye [Desktop]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar şurdaki ramlerin 1 gb olanını kullanıyorum. Gerekir mi bilmiyorum ama MSI anakart, AMD işlemci ve ATI ekran kartım var. Xp kullanıyordum artık Vista'ya geçeceğim ama 1 gb bellek ile işkence gibi olabilir. Biraz arama yaptım ama bunların 2 Gb olanını bulamadım. Acaba Kingston alsam bunun yanına sorun olur mu? Ya da şöyle sorayım, Ram tavsiyesi olan var mı? Şimdiden teşekkürler.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    DDR2 800 Mhz olduktan sonra sorun olmaz

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    JPriest
    JPriest's avatar
    Erkek
    Vista + Visual Studio 2008 + Netbeans 6.5 + Autocad 2009 + Matlab 2008 + Windows'un dandik programları. 1 gb yetmez galiba bunlar için.

Sen hiç kaval çaldın mı?
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cia
    Cia's avatar
    Erkek
    1 gb sende varmış 1 gb daha alcaksın buda DDR2 800 Mhz olursa sarun olmaz 2 gb sayli hayli yeter

..savrulurken raconun kırmızı pelerini o zarif öfkeye,zaman ki sana hasta olmuş,incelikli haytasın,raksederken mahallenin maşallahı-eyvallahı,güzelleş be oğlumm.!şimdilik,ölümüne kadar hayattasın..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RootB
    RootB's avatar
    Erkek

Benim bilgisayar

----

Pentium 4 3.0 tek çekirdek

1,5 gb ram

512 ekran kartı geforce 6600

80 gb hdd

asus anakart

----

xp kuruluyken cok gzl.. ama vista için en az 2 gb ram gerekir diye düşünüorum.. cok ram yiyo vista.. windows 7 yi bekleyelim.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek

durduk yere 850 mb ram yiyor:) configure edildigi zaman ram kuuullanimini duserebiliyorsun ..

suan kullanddigin ramin mhz hizina bak 667 ise anakartin destekledigi hizllara bak destekliyorsa 800 mhz ram al

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek

RootB bunu yazdı:
    -----------------------------

Benim bilgisayar

----

Pentium 4 3.0 tek çekirdek

1,5 gb ram

512 ekran kartı geforce 6600

80 gb hdd

asus anakart

----

xp kuruluyken cok gzl.. ama vista için en az 2 gb ram gerekir diye düşünüorum.. cok ram yiyo vista.. windows 7 yi bekleyelim.

-----------------------------

Windows 7 de bu problemlere çare olabileceklerini zanetmiyorum.Daha hızlı olacak ama gereksinimler vista ile aynı olacak kanısındayım

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
Toplam Hit: 1004 Toplam Mesaj: 7