Ramazan Bayramindan Sonra Tatil E Gideceğim. Yer Onerileri Lazim
-
Arkadaslar ramazan bayramindan sonra tatile gidecegiz 5 günlük. Ancak ben hic ne yer ne yurt bilirim. Bes gun kendi plajı olan; Ölüdeniz olur kusadasi olur bozcaada olur kahvalti aksam yemegi dahil kiz arkadasimla gidebilecegimiz tatil otel fikirleri deneyim leri olan paylasabilirmi?
-
Lykia botanika tam sana göre..inanmazsan google amcaya sor..
-
Olimposta güzel tavsiye ederim ama olimposa gidip yanartaş diye bir yer varmış taşlar yanıyormuş filan duyarsan gitme amk sakın gitme degmez çünkü gidiş dönüş 13,5 km bide giriş 6 tl girişten yukarı 1km sonuç iki tane taşın arasından gaz çıkıyor yanıyor o kadar...
-
KaptaN bunu yazdı
Olimposta güzel tavsiye ederim ama olimposa gidip yanartaş diye bir yer varmış taşlar yanıyormuş filan duyarsan gitme amk sakın gitme degmez çünkü gidiş dönüş 13,5 km bide giriş 6 tl girişten yukarı 1km sonuç iki tane taşın arasından gaz çıkıyor yanıyor o kadar...
Dikkate alacagim.
BOZCAADAYA TATILE GIDENINIZ VARMI ONERI VEREBILIRMISINIZ?
-
ari41 bunu yazdıKaptaN bunu yazdı
Dikkate alacagim.
BOZCAADAYA TATILE GIDENINIZ VARMI ONERI VEREBILIRMISINIZ?
Bozcaada kafa dinlemek için güzeldir. Daha geçtiğimiz yaz tatil dönüşü kafa dinlemek için 3 günlük bir bozcaada durağı yaptık.
Eğer arabanız varsa tavsiyem adabaccus oteldir. Ben baya memnun kaldım, odalar ev tarzı biraz küçük ama havusu falan var tam kafa dinlemelik bir yer.
https://www.booking.com/hotel/tr/ada-bacchus.tr.html
Veya ben illa denize sıfır olacam kendi plajı olsun diyorsan bozcaada da çok da seçeneğin yok. Ama en iyilerinden birisi ataol otel dir. Biraz pahalı ama ben plajını kullanmıştım güzel sayılabilir.
https://www.booking.com/hotel/tr/ataol-tatil-aiftliai-butik-otel-beach.tr.html
Ama benim tavsiyem adabaccus otelde kalıp istediğin plaja araban ile gitmen yönünde olacaktır. Plaj tavsiyesi olarak da benim favorim habbele plajı. Ayazma plajı genelde çok kalabalık oluyor habbele hem daha sakin hem denizi çarşaf gibi genelde.
-
Yer Fethiye, fethiye Ölüdeniz bircok noktasi
Mekan Fethiye Unique Hotel. Gezmeyi keşfetmeyi seviyorsan burasi guzel olur. Kahvaltisi dahil. Ogle ve aksam yemeklerini disarida yersiniz hem degisik tatlar hemde fiyatlar pahali degil. kaldigim en iyi otellerden biri. sezon sonu gittmistim en iyi odalarindan birisini vermislerdi.
otele kapaniyim yiyip icip onundeki deniZe gireyim derseniz burasi size uymayabilir.
kesfetmeyi gezmeyi severim dersen ki senin ihtiyacin var gibi. Bi bak derim
-
hocam uzaga gıtmeyeyım dıyorsan gıdecen yer canakkale tarafı olur ayvalık tarafları olur . yakın sayılır .
ben hıc sevmıyorum acıkcası 5yıldız herşey dahil konseptini .
alaçatı da butik otel yapabılırsın .
fethiyede güzeldir ama butik otel tarzı yerler secebılırsın .
kaş ta çok güzeldir tavsiye ederim.
booking.com dan arastır oyle grupon tarzı yerlerde de sacma sapan yerler olabılır gıdıp rezıl olabılırsın hersey dahıl konseptlerde . oradan buldugun otellerı de netten arastır ıyı olanları ve gayet duzgun fırsatları cıkabiliyor
ek olarak samosa sakız a midilliye de gıdebılırsın tr e gore daha uygun olabılıyor
samosa kuşadasından sakıza cesmede mıdıllıye de ayvalıktan feribot var
hipokondriyak tarafından 27/Mar/16 20:11 tarihinde düzenlenmiştir -
Tbt isyerinde açılmadı gi icin tel den takip ediyorum . Herkesin onerilerine kelime kelime bakiyorum inceliyorum. Verdiginiz bilgiler o yuzden önemli cunku benim tatil anlayisi nakit sikintisindan dolayi pek olamadi. Ama cok sukur calisiyorum bi degisiklik olsun bizim kizla bana bi bozcaada erdek diyorum simdilik herkesin onerilerine tek tek google den bakiyorum
-
THT2005 bunu yazdı
Yalnız çok iyi yermiş geçen sene öğrenseydim balayına giderdim
-
EmQceR bunu yazdıTHT2005 bunu yazdı
Yalnız çok iyi yermiş geçen sene öğrenseydim balayına giderdim
Ben buraya balayina gittim..burasi ayni zamanda mavi bayraklidir. Tavsiye ederim..12 adalar kelebekler vadisi ve gunu birlik gezinti kendi plaji vs.vs suan tarih olarak planim yok ama yine gitmek isityorum...
Su kadarini soyleyeyim...kuşlar dışında gürültü yapan yok.. Kendi web sitesine girip incele derim..
Yemege gelince menü cok genis :)