Ramazanda Tatil İçin Uygun Yerler Nereleri ?
-
-
3 gunluk tatilmi olur la =|
-
Zaman yok hocam anca o kadar ayirabildik
-
Adam ziraatci karismayin 2 gun 1 gun ayarlar o isini
-
bende adana mersin çevresinde gezilecek yer arıyorum ramazanda. bildiğiniz yerler var mı ? bi kaç yere gidecez fakat aklımıza gelmeyen bi yer olabilir
-
hocam ben 2 sene önce şansımı ayvalık sarımsaklı taraflarında kullandım ve çok memnum kaldım.
Sarımsaklı plajını baya övmüşlerdi ve hakikaten baya iyiydi tavsiye ederim.
Gece hayatı da baya hızlıydı.
Cunda adası da balık restoranları da tekne turu da gayet başarılıydı.
Birde biz arabayla gitmiştik, Ayvalık-Akçay-Altınoluk-Burhaniye taraflarına da gitmiştik gerçekten de başarılıydı
2 sene önce açtığım konuda burda, ayvalık ve sarımsaklıyla alakalı müridlerimiz yazmıştı
(bu sene de denk getirebilirsek yine sarımsaklı ya gitmeyi planlıyoruz)
http://www.tahribat.com/forum/burhaniye---ayvalik-taraflarinda-tatil-onerileri-194718
saybirs tarafından 01/Haz/16 12:52 tarihinde düzenlenmiştir -
saybirs bunu yazdı
hocam ben 2 sene önce şansımı ayvalık sarımsaklı taraflarında kullandım ve çok memnum kaldım.
Sarımsaklı plajını baya övmüşlerdi ve hakikaten baya iyiydi tavsiye ederim.
Gece hayatı da baya hızlıydı.
Cunda adası da balık restoranları da tekne turu da gayet başarılıydı.
Birde biz arabayla gitmiştik, Ayvalık-Akçay-Altınoluk-Burhaniye taraflarına da gitmiştik gerçekten de başarılıydı
2 sene önce açtığım konuda burda, ayvalık ve sarımsaklıyla alakalı müridlerimiz yazmıştı
(bu sene de denk getirebilirsek yine sarımsaklı ya gitmeyi planlıyoruz)
http://www.tahribat.com/forum/burhaniye---ayvalik-taraflarinda-tatil-onerileri-194718
Hocam ben bu tarafda yaşıyorum her sene gidiyorum burlara ama farklı yerler görmek için tavsiye istiyorum önerin için sağol
-
Ekerci bunu yazdı
bende adana mersin çevresinde gezilecek yer arıyorum ramazanda. bildiğiniz yerler var mı ? bi kaç yere gidecez fakat aklımıza gelmeyen bi yer olabilir
Hocam aklına gelen yerleri yaz bari de bizde faydalanalım :) pek gezmeye vaktim olmadığı için bir Mersinli olarak kız kalesi ve çevresindeki mağaralar vs diyebiliyorum ancak...