Ramlerle İlgili

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

arkadaşlar ben  1 gb ddr 533 mhz ram aldım ama bnm pc en fazla 400 mhz desteklemekteymiş ondan pcye rami takınca açma düğmesine basıom açılmıo power ışıgı yanıyo sonuo ramlaride değiştiremiyorum napcam en fazla 400 mhz desteklemesine rağman 533 mhzlikle açmanın bir yolu varmı

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

anakartının modelini internette araştır. belki 533'ler için bi update çıkarmış olabilirler. çıkarmışlarsa bios update'yle ayarlayabilirsin.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

sabahtan beri arıyorum bulamadım yo galba chit set bu benim = http://www.intel.com/products/notebook/chipsets/855gme/855gme-overview.htm  

notebook markasıda = aidata m3c

sizce baska yolu yokmudur ? bulamadım bios updatesini

Do majör soylu ve açık sözlü , Do minör patetik , Re majör parlak , Re minör melankolik , Mi bemol majör soylu ve patetik , aydinlik ama soylu ve karamsar tonmu lazim ozaman; mi majör , Mi minör doğanin ilk minör tonu olmasina karsin biraz melankoliktir , Fa majör karışıktır , Fa minör hepsinden patetiktir , Fa Diyez majör iste güçtür çünkü degiştirgeçlerle asiri yuklenmistir , Si majör parlak ve oyun bozannn :))
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

yeni pc al derim

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

hocam kolaymı yazı bekliyom yaza ama yaza kadar idare etmesin lazım bu ramları calıstırmam şart

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeYeT
    HeYeT's avatar
    Erkek

anakrt desteklemiosa ram leri değiştirmekten başka şansın yok.

matematik24.com
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    arkinfes
    arkinfes's avatar
    Erkek

ya anakart üzerinden yapabilceğim bişede yok tabi bi 100 mhz fazla diye açılmıo pc ama açanlar var halbuki napabilirim inşallah bilen bilir cıkar inşallah bir yolu vardı :D

Toplam Hit: 876 Toplam Mesaj: 7