Random Kelime Atma Projesi
-
bir mürid demişti bir sistem olsun random kelime atsın fal gibi kullanılsın flana diye o müridi tanıyan duyan bilen varmı?
-
asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------bir mürid demişti bir sistem olsun random kelime atsın fal gibi kullanılsın flana diye o müridi tanıyan duyan bilen varmı?
-----------------------------hocam proje tam olarak ne anlamadim sadece random kelime atan bi sey se programlama acisindan cok kolay olunacak sey yok daha seyler varsa yaz ilgimi cektim kim random kelime atan bi sistem kulanmak ister ki
-
emin olmamakla birlikte myblackworld du galiba.
-
geniuss bunu yazdı:
-----------------------------asiminnesli bunu yazdı:
-----------------------------bir mürid demişti bir sistem olsun random kelime atsın fal gibi kullanılsın flana diye o müridi tanıyan duyan bilen varmı?
-----------------------------hocam proje tam olarak ne anlamadim sadece random kelime atan bi sey se programlama acisindan cok kolay olunacak sey yok daha seyler varsa yaz ilgimi cektim kim random kelime atan bi sistem kulanmak ister ki
-----------------------------o mürid den aklıma kalanları yazıyorum hocam
bir nevi fal gibi düşün önünde bir buton var ve atıyorum "nefret" kelimesi çıkıyor önüne tabi bizim ülkemizin atarlı gençleri hemen facebook profilinde paylaşacak bak o bile bildi flana diye bir diğerine "para" çıktı mesela adam hemen twitterina "nerde?" diyecek paylaşıcak yani geneli öyle süsleyicek arkada 2 satır kodu olan basit bir şey kullanılırsa sosyal ağlara tam entegre gerekir tabi bir kişiye 3 hak verilir günde geliştikçe android iOS a uygulama yapılır içi boş olan bir sistem olucak işte