Random Kullanıcı Adı Ve Şifre Belirlemek
-
arkadaşlar wp kurulu bir sitede random şifre ve kullanıcı adları belirlleyebilirmiyiz.
örneğin kişiye 100 kredi vereceğim, her indirdiği her şey için kredisi düşecek. ama bu kullanıcı adı ve şifreler önceden belli olacak.
hani akinsoft tarzı programlarda internet kafeler 30 dakikalık fiş filan kesiyorlar ve bilgisayar o kod ile açılıyor filan.
bunun gibi elimde önceden fiş olsun istiyorum.
nasıl yaparız
-
myblackworldweb bunu yazdı:
-----------------------------arkadaşlar wp kurulu bir sitede random şifre ve kullanıcı adları belirlleyebilirmiyiz.
örneğin kişiye 100 kredi vereceğim, her indirdiği her şey için kredisi düşecek. ama bu kullanıcı adı ve şifreler önceden belli olacak.
hani akinsoft tarzı programlarda internet kafeler 30 dakikalık fiş filan kesiyorlar ve bilgisayar o kod ile açılıyor filan.
bunun gibi elimde önceden fiş olsun istiyorum.
nasıl yaparız
-----------------------------$random_password = wp_generate_password( $length=12, $include_standard_special_chars=false );
Şifrede olduğu gibi kullanıcı adınada yaparsın aynı olayı bir tek mail adresini kullanıcı yazar.
Tablo yapısıyla oynaman gerekir.
İndirme bölümü sadece userler tarafından görülecek, indirme linkleri tıklandığından kullanıcı idsine göre kredi alanından i-1 düşecek veya ne kadar düşmesini istiyorsan o kadar düşer vs. -
hocam kullanıcı o bölüme üye olamasın. sadece mevcut benim elimdeki üyelikler girebilsin. ben de kolay yoldan yüzlerce üyelik oluşturayım.
bunu istiyorum aslında
-
function randomkullanici() { $length = 10; $characters = ’0123456789abcdefghijklmnopqrstuvwxyz’; $string = ”; for ($p = 0; $p < $length; $p++) { $string .= $characters[mt_rand(0, strlen($characters))]; } return $string; } function fb_wp_insert_user() { $user_data = array( 'ID' => '', 'user_pass' => wp_generate_password( $length=12, $include_standard_special_chars=false ), 'user_login' => randomkullanici(), 'user_nicename' => 'Otomatik Kullanıcı', 'user_url' => '', 'user_email' => 'otomatik@siteadin.com', 'display_name' => 'Otomatik Kullanıcı', 'nickname' => 'Otomatik Kullanıcı', 'first_name' => 'Otomatik Kullanıcı', 'user_registered' => '2012-03-17 18:39:35', 'role' => get_option('default_role') // Yeni kullanıcı rollerini admin panelden düzenleyeceğini biliyorsun. ); $user_id = wp_insert_user( $user_data ); } add_action( 'admin_init', 'fb_wp_insert_user' ); -
biraz karışık geldi :)