Rapid Account Satan Arkadaşlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    swordfish
    swordfish's avatar
    Erkek

Arkadaşlar Redsea Adlı murid satıyordu ekledim msne pm de attım ama bir türlü cvp veremedi musait değil herhalde.

Rapid hesabı satın alacağım.Satan varsa bana ulaşsın bi zahmet.Yada Redseadan alana kadar birisi kullanmak için yollasın bana en azından şimdilik :)

Acil rapidden birşeyler indirmem gerekte :)

Hem belki diğer rapid hesabı almak-satmak isteyen arkadaşlarda bu konu altında faydalanabilir...

Eskişehirin göbeğinde tecavüze uğrayan Rapci gençler : http://www.youtube.com/watch?v=248MKazGlpo&feature=plcp
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

Hocam bi türlü müsait olamadım Bilgisayarım adeta felakete ugradı hacklendim orjinal xp yukledim çöktü win7 yukledim oda orjinal oda çöktü donanımsal bi arıza galiba onla ugrasıyorum :)) msn den konusuruz 

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    olivetti
    olivetti's avatar
    Erkek

FOXXLY hotfile premium satıyor sanırsam. yine sor belki rapid prede satıyordur.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tabela Fatihi
    kaygusuz
    kaygusuz's avatar
    Erkek

elinde rapid olan varmı satacak

Türkiye’deki emekli yaşlı insanları sevmiyorum. Ailemde emekli olanlarda dahil. Geleceğimizin çalınmasına izin verdiler. Umarım ızdırap dolu bir çileli hayat çekip elveda deyip bu dünyadan gidersiniz. Siz gençleri zırnık düşünmediniz hayallerini mahvettiniz.14.500TL ile hiçbirşey almadan karnınızı doyurun gelecek nesili düşünmeden yaşadığınızı sanıp gidin bu dünyadan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

pm attım

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

1 adet hesap var satılık isteyen pm atsın paypal geçerlidir

Toplam Hit: 812 Toplam Mesaj: 6