Rapid Günlük Kota Sorunu:S
-
Müridler yeni premium hesap aldım ve flashgete bağlayarak sömürmeye başladım. Part başı 200 MB olan 5 parttan 3 partını indirdim. Diğer 2 part kaldı çünkü günlük 5 gb kotayı doldurdunuz diyor. Modeme 2 PC bağlı. Diğer makine free kullanıcı olarak rapidten sürekli dosya çekiyor. Öncelikle kotayı o makinenin doldurabileceğini düşündüm. Fakat daha sonra araştırdığım kadarıyla bu olay başkalarının da başına gelmiş. Özellikle flashget kullananlar bu problemle karşılaşıyormuş. Diğer free kullanıcının benim premium kotayı doldurabilmesinin ihtimali var mı? Kanaatimce olacağını zannetmiyorum. Çünkü biz yurtta kalırken 1 modemi 30 kişi kullanıyordu. Bi tomar free ve premium kullanıcı vardı ama böyle bir sorunla karşılaşmadık. Eğer flashget iddia edildiği gibi fazladan kota geçiriyorsa, tavsiye edebileceğiniz başka indirme yöneticisi var mı?
-
internet download manager 1 numaralı indiricidir.. hızı mükemmeldir.. dene göreceksin.
-
ya rapid hack için link saklama sitesi bildiğiniz varmı lix.in de açılınca continue çıkıyor artk böle continue felan olmadan drek giden bi site varmı bildiiniz ?
-
pessimist bunu yazdı:
-----------------------------
internet download manager 1 numaralı indiricidir.. hızı mükemmeldir.. dene göreceksin.
-----------------------------
deneyeceğim. umarım bu program da kotayı fazladan yemez. Downloadın dibine vuralım diye gittik premium aldık. 600 mb indirdik 5 gb kota sınırına takıldık. Ne iştir anlamadım. -
http://linkcim.net/gittim.asp?id=xxxx
linkcim.net den gizle sonra ordaki sayıyı xxxx yerine yaz tamamdır
-
internet download managerda da aynı sorun var..
bendede aynı sorun vardı bi ara nedeni rapidin desteklemediği indiricilerle indirdiğin zaman rapid sapıtıyo. Kesin çözüm free download manager kullan bidaha olmaz o sorun..:)
-
madrew bunu yazdı:
-----------------------------http://linkcim.net/gittim.asp?id=xxxx
linkcim.net den gizle sonra ordaki sayıyı xxxx yerine yaz tamamdır
-----------------------------reklam çıkıo hacı ora daha fena :D
Toplam Hit: 875 Toplam Mesaj: 7