Rapid Hakkında Sorular ?
-
Önceden ziddu.com diye dandik bi siteye upload edip kendi sitemde ve tbt de link veriyordum. Ama bu ziddu.com harbiden çok dandik kah açılıyor kah açılmıyor kafasına göre.. Ziddunun tek avantajı upload edilen dosyaların asla silinmemesi..
Şimdi ziddu yerine rapidi kullanmak istiyorum sanırım premium için puan biriktiriliyormuş.. Şimdi;
- Kaç puan kazanınca 1 aylık premium alınabiliyor?
- Her download ne kadar puan getiriyor?
- Puan getiren dosyaların boyutuyla ilgili bir sınırlama var mı? ( atıyorum 2 mb tan küçük dosyalarda puan getiriyor mu? )
- Uploadlarım, ne kadar süre indirilmezse siliniyor?
*Teşekkür ederim.
-
Collector acount açman lazım her 5 mbtan buyuk dosyanı indirmene 1 puan veriyor ve sen silmeyene kadar yada warez olmadıgı şikayet edilmedigi sürece silinmez 10000 puana 1 acount verir
-
EntelKoylu bunu yazdı:
-----------------------------
Collector acount açman lazım her 5 mbtan buyuk dosyanı indirmene 1 puan veriyor ve sen silmeyene kadar yada warez olmadıgı şikayet edilmedigi sürece silinmez 10000 puana 1 acount verir
-----------------------------90 gün içinde download edilmeyen dosyalar siliniyo diye biliyorum... Tabi premium değilsen...
-
Collector acount açma linki bu mu hocam?
http://rapidshare.com/freefolders.html
-
Hadi ama müridler üye olup, bişiler upload etmeye başlayıp yatıcam. Sabah işe gidecez daha.
-
Hocam bi dosya upload upload işlemi başlarken collector acount oluşturacaksın
-
EntelKoylu bunu yazdı:
Hocam bi dosya upload upload işlemi başlarken collector acount oluşturacaksın
-----------------------------anlamadım.
-
koftiden bi dosyayı www.rapidshare.com adresine girip önüne gelen sayfadaki gözat butonuna tıklayıp bi dosya seç ve upload et de orda sana yeni hesap açayımmı diyecek sende collector acountu seç ve yeni uyelik oluştur
-
EntelKoylu bunu yazdı:
koftiden bi dosyayı www.rapidshare.com adresine girip önüne gelen sayfadaki gözat butonuna tıklayıp bi dosya seç ve upload et de orda sana yeni hesap açayımmı diyecek sende collector acountu seç ve yeni uyelik oluştur
-----------------------------bu daha açıklayıcı oldu teşekkür ederim.